3. kolo
29.08.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool nepřesvědčil, ale bere tři body

Na Anfield Road nebyl k vidění nijak zvlášť pohledný fotbal, Liverpool svým výkonem příliš nepřesvědčil, ale nakonec West Bromwich přeci jen porazil. Jediný gól zápasu si připsal kdo jiný než Fernando Torres.

V prvním poločase toho příliš ke komentování není. Proto se přeneseme až do samého závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky, v níž se ocitl v šanci hostující Morrison. Jeho povedené rána z 25 metrů vystrašila gólmana Reinu, ale nakonec zamířila těsně vedle tyče.

Až ve druhém poločase poprvé zahrozili Reds. V 62. minutě zahrávali rohový kop. Míč se dostal ke Škrtelovi, jenž vyslal na branku dobrý volej. Střela slovenského obránce však o centimetry minula spojnici břevna s tyčí. O tři minuty měli domácí fanoušky konečně důvod k radosti. Kuyt utekl po levé straně, připravil míč na hranici vápna pro Torrese a španělský ostrostřelec parádní ranou otevřel skóre. Za dalších pět minut málem přidal i druhý gól. Kuyt našel Gerrarda, jenž přesným pasem předal míč na vzdálenější tyč Torresovi, ale toho tentokrát skvěle vychytal Carson.

V 84. minutě měl Liverpool zahrávat penaltu. Torresovu střelu totiž rukou zablokoval Jara, jenže hlavní sudí to nezaregistroval a odpískal pouze rohový kop. Torres tomu nemohl uvěřit, ale penalty nedosáhl. Španělský forvard byl i u posledního vzrušení zápasu, záložník Morrison k němu totiž přispěchal pozdě a seslal ho k zemi. Rozhodčí neměl slitování a okamžitě ukázal červenou kartu. Zas tak hrozné to ale nebylo. Nicméně co je nejdůležitější, že si Liverpool připsal důležité tři body.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro liverpool povinné body, pokud proti wba neuspeji, tak uz nevim :)

Reagovat
smazaný uživatel

nový trenér se musí poučit z porážky s Manchestrem C. a překopat sestavu, když dají gól do 20 minuty může to skončit 3 : 0, zatím měli dva těžké soupeře a tento zápas je velice důležitý,W. B. Albion vyhořel na Chelsea 0 : 6, ale pak se chytil výhrou 1 : 0 nad Sunderlandem, venku nemají co ztrati, cítím ve vzduchu překvapení 1 : 1 nebo 0 : 0. howgh.

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych to WBA, ale kde jinde už by se měli Reds rozehrát než doma proti nováčkovi... 2:0

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doma všechny body nezustanou ani náhodou 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by měli vyhrat jestli neporazi wba tak to už nevim koho

Reagovat
diastan

za ten kurz zkusim neprohu WBA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele