15. kolo
30.11.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Everton FC 0:1

Tottenham své možnosti vzdálit se konečně sestupovým příčkám nevyužil. Jako jediný se totiž prosadil hostující Steven Pienaar, což znamená, že si Everton odvezl plný počet bodů.

Trenér Redknapp, podobně jako minulý týden, také dnes sáhl ke hře na dva útočníky. Jenomže tentokrát mu toto rozestavení úspěch nepřineslo. V první půli viděli diváci zajímavé momenty až po více jak půlhodině hry. Do té doby se událo pouze jedno střídání, a to když už v 11. minutě nahradil zraněného Yakubua francouzský kanonýr Luis Saha.

Jako první mohl otevřít skóre v 35. minutě právě střídající hostující útočník. Po přihrávce Fellainiho jeho šanci však zlikvidoval Gomes a zabránil tak inkasování. Už za minutu se přemístilo hlavní dění hry do druhého pokutového území. Ke střele napřáhla domácí hvězda minulého zápasu Aaron Lennon, ovšem gólman Howard ani zasahovat nemusel, jelikož anglický záložník nemířil přesně.

Uběhlo opět jen pár okamžiků a diváci na White Hart Lane opět viděli další zajímavé momenty tohoto střetnutí. Hned dvakrát se snažil prosadit Fellaini, ale ani jedna z jeho šancí v síti Tottenhamu neskončila. Minutu před koncem normální hrací doby první půle se pokoušel prosadit také Bent, avšak ani on neuspěl.

Everton začal po změně stran skutečně impozantně. Už po pouhých šesti minutách otevřel skóre. Míč za záda Gomese dokázal propasírovat záložník Steven Pienaar a způsobil tím domácím fandům šok. Spurs se z prvního inkasovaného gólu příliš nepoučili, protože už za dalších deset minut měl střelec jediné dnešní branky další příležitost. Tu tentokrát ale nevyužil.

Velmi blízko vyrovnání byl v 76. minutě Rus Roman Pavljučenko. Toho našel skvěle David Bentley, ale domácí útočník nedokázal úspěšně zakončit, jelikož skvělý zákrok proti němu vytáhl Howard, jenž skutečně podržel svůj tým. Tottenham se v závěru už prosadit nedokázal, a proto poměrně nečekaně podlehl 0:1.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

prohrajem, vidím to černě

Reagovat
smazaný uživatel

0.2 pro tettenham gol da jenas bent

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste takový chudaaci totenhaaaam....diky vám sem projel 15 litrůů..jen diky vám ..fakt šludovééé

Reagovat
smazaný uživatel

Vy šulinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Devil

To je jen tva blbost!

Reagovat
smazaný uživatel

už na vás nedám...ani kdyb jste hráli proti 3.ligovémuuuu...

Reagovat
cerwi

ty se imbecil, koukej se uklidnit.... nemáš sázet, ůžeš si za to sám!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje vec.. a nikoho to tady nezajima

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele