14. kolo
22.11.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Fulham FC 0:0

Reds si na své konto připisují další zbytečnou ztrátu bodů. V domácím zápase s Fulhamem to měla být jasná záležitost, jenže proti londýnskému soupeři se nedokázali prosadit a museli se spokojit pouze s bodem.

Liverpool nastoupil po dlouhé době opět v základní sestavě s kanonýrem Fernandem Torresem a věřil, že Fulham dokáže rozstřílet. První vážnější střela ale patřila hostům. Bullard pálil nepřesně. Na druhé straně nenadělal vážnější starosti Schwarzerovi Keane.

V 26. minutě měl Fulham skutečnou gólovou šanci a jen s velkou smůlou se nedokázal dostat do vedení. V zakončení selhal kanonýr Andy Johnson, jelikož jeho pokus nebyl dostatečně razantní. Podobně si vedl taktéž domácí Keane. Poslední velkou příležitost měli opět Cottagers. Bullard dokázal najít Zamoru, který se snažil brankáře Reinu překvapit, ale ani on neuspěl a skóre se tak stále neměnilo.

V 50. minutě se mohl prosadit Fernando Torres, ale opět narazil na gólmana Schwarzera. Už o dvě minuty později to zkoušel také Dirk Kuijt, scházela však přesnost. Neuvěřitelný zásah předvedl v 69. minutě proti Kuytovi Schwarzer. Trenér Benítez se snažil hru svého týmu oživit a poslal na hřiště útočníky Babela s El-Zharem, ale ani tento krok mu moc nepomohl. Jednu z poslední příležitostí totiž Aurelio spálil nepřesnou střelou. Těsně před koncem byla naopak rána Torrese zblokována. Liverpool zaváhání Chelsea nevyužil a stále zůstává i po tomto kole na druhém místě.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna 2....LOSERSRČKY JSOU LAMY.... cfc NEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham by si aspoň bod z Liverpooli odvézt mohl 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

co a kdo tady piše takový sračky.Dirk da gol

Reagovat
smazaný uživatel

kde máš toho Dirka, chytráku

Reagovat
Devil

Bohuzel jasna vec!

Reagovat
smazaný uživatel

jasna jednicka, a nevim teda jak moc tymu si v teto sezone odvezlo z anfieldu body, v lize akorat stoke a v lize mistru atletico a to je vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham by mohl vydřít aspon remízu nebo těsnou výhru 0:1,1:2 ale moc v to nevěřím.COYW

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele