13. kolo
15.11.2008 13:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Liverpool FC 0:2

Liverpool chtěl jít minimálně do večerních hodin do čela tabulky. Pro svůj cíl musel porazit Bolton, což se mu také podařilo. Děkovat za to může Dirku Kuytovi a Stevenu Gerrardovi, jediným střelcům dnešního střetnutí.

Bolton začal poměrně dobře a již ve 4. minutě se snažil jít do vedení. Nenápadnou střelou se prezentoval Taylor, ale Reinu moc nezaměstnal, protože mířil vedle. O poznání nebezpečněji vypadala ve 22. minutě příležitost Liverpoolu. Gerrard vysunul vpřed Kuijta, ten se dostal až do dobré palebné pozice a málem otevřel gólový účet tohoto střetnutí. Jeho dělovku ale zastavila tyčka.

O šest minut později už se ale dočkal a poslal svůj tým do vedení. Na levé straně se k míči dostal Aurelio, poslal centr do pokutového území, kde dokázal hlavičkovat právě holandský záložník. Těsně před přestávkou Wanderers dokázali vyrovnat zásluhou Garyho Cahilla, jejich trefa ale nebyla uznána.

Na začátku druhé půle gólmana Reinu Bolton hned dvakrát nepříjemně ohrozil. Nejprve pálil z úhlu tvrdě Elmander a zanedlouho zkoušel štěstí z přímého kopu Nolan. S oběma pokusy si španělský brankář v hostující bráně dokázal poradit. V 53. minutě však přišla více než tutovka Gardnera. Ten dostal vynikající přihrávku za obranu, obešel také Reinu, do odkryté brány ale v pádu zakončit nedokázal.

Bolton byl v úvodních minutách druhého dějství aktivnější a obraně Reds několikrát nepříjemně zatopil. Hosté o sobě dali opět vědět až díky Stevenu Gerrardovi. Střelu hostujícího kapitána nejprve zblokovali obránci a krátce na to nedokázal po přízemním centru z kopaček Torrese poslat míč do odkryté brány. Scházela mu totiž přesnost.

Gerrard byl po přestávce velmi aktivní, zkoušel to z dálky, snažil se vymýšlet útoky a v 73. minutě byl za svou práci oceněn. Po centru Torrese nikým nehlídán poslal hlavou míč až za záda bezmocného Jaaskelainena. Velkou možnost na snížení měl v 85. minutě Gardner, jenž se opět objevil tváří v tvář Reinovi, jenže tentokrát pálil nad. Liverpool si své dvougólové vedení už vzít nenechal a zaslouženě zvítězil.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jen tak dále LIVERPOOL FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak LFC go to the win!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

LOSERPOOL JSOU NEJ SRAČKY..... A KDO JIM FANDI TAK JE KKT.....chelsea 4EVER!!!!LAMY

Reagovat
eder

Onanuješ, prepubescentní ubožáčku?

Reagovat
smazaný uživatel

aspon mam co...

Reagovat
smazaný uživatel

ty šulinku nenavažej se do fans liverpoolu a do liverpoolu vubec,ta tvoje chelsea zachvili skonči a liverpool vyhraje premier league

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ses probudil

Reagovat
smazaný uživatel

docela ubozacek...zajimalo by me jestli si fandil chelsea kdyz tam jeste nebyl abramovic

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste lamy prosim vas vždyt ty nahody Loserpoolu nebudou trvat večne kdo vede ligu??? Chelsea tak mlčte.. kdo je nejlepší ve střelcích mno prece anelka kdy už pochopite že kdyby losersračkam nepomahali rozhodči tak už nejsou v PL

Reagovat
smazaný uživatel

jaj prosimtě co to tu kecaš za nesmysly,rozhodči jim pohl jen proti atleticu a to byla liga mistru a to ještě měli mit min jednu penaltu takže si prvni promysli co chceš napsat a pak to teprve piš uměly fando

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele