22. kolo
12.01.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Liverpool FC 1:1

Třetí zápas a třetí remíza v řadě. Liverpoolu se v poslední době skutečně vůbec nedaří, což potvrdil i dnes, kdy si odvezl z Middlesbrough pouze bod za remízu 1:1. Tu navíc zachránil až v poslední dvacetiminutovce Fernando Torres.

Ve 12. minutě zahrozili hosté. Míč se dostal ke kapitánovi Gerrardovi, který vyslal na bránu Middlesbrough tvrdou ránu. Tu však vychytal bez větších problémů gólman Schwarzer. Uběhlo pár minut a gól na kopačkách měl opět Gerrard. Tentokrát využil nesehranosti Wheatera s Youngem, avšak jeho pozemní střela úspěšná nebyla.

Potrestání přišlo v 26. minutě. Hlavičku Aliadiera brankář Reina vychytal, míč za jeho záda ovšem dostal Boateng. Reds chtěli co nejrychleji odpovědět. Benayounova střela ze třiceti metrů ale postrádala razanci, a proto ji Schwarzer vychytal. Liverpool se sice snažil, avšak vyrovnat už nedokázal a do kabin odcházel pro něj za velmi nepříjemného stavu.

Hosté odstartovali druhou půli dobrou šancí. Torres vyslal do brejku Voronina, jehož v pokutovém území fauloval Huth, píšťalka rozhodčího zůstala však němá. Naopak nechybělo moc a Middlesbrough v 64. minutě své vedení zvýšilo. Downingova střela ale letěla mimo a ještě nad.

Vytoužené vyrovnání Liverpoolu přišlo v 71. minutě. Babel přihrál ideálně Torresovi a mladý španělský útočník poslal svůj tým dobře mířenou střelou zpět do zápasu. Jenže Reds se málem z vyrovnávacího gólu moc dlouho neradovali. Za dvě minuty málem dokázal využít chyby gólmana Reiny domácí útočník Aliadiere, nedostal se však ke střele. Liverpool o výhře rozhodnout už nedokázal, pouze potvrdil pověst remízového krále.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (12)

Přidat komentář
Devil

Rikam to nerad ale Liverpool asi vyhraje ! Tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si v tomto zapase tipuju na Livepool. muj tip je 1:0...go go Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

pardon oprava... ...v tomto zapase si tipuju na Middlesbrough...tip: 1:0...go go Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta by byla zlata , ale uz i tak se celo tabulky Liverpoolu pomale oddaluje a proto dalsi zavahani si nemuzou dovolit jestli chteji jeste pomyslet na titul .tip:1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Boro musí bodovat, mají to pěkně nahnuté. A na Liverpool jsem hodně zvědavý, průser v FA Cupu musí nějak zahladit, takže jedině vítězství. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce Liverpool útočit na příčky zajišťující Ligu mistrů nesmí proti Boro ztratit. Middlesbrough zase potřebuje neprohrát aby se dále úspěšně vyhýbalo přímým záchranářským problémům. Vzhledem k dvěma předchozím vyrovnaným utkáním na Riverside Stadium, které skončili shodně O:0 lze očekávat podobný výsledek i tentokrát. Remíza zůstane tradicí, ale tentokráte to bude 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoz fandove MUFC jsme i na tento zapas moc zvedavy.

Kdo ztrati,bude mit problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je v těžký krizi. No jsem zvědav, jestli padne Rafa nebo se budou konat hráčské přesuny?

Reagovat
smazaný uživatel

preco by mali prestupovat hraci

Reagovat
smazaný uživatel

vždy na krizi někdo doplatí. Většinou je to trenér, a ten by byl asi i tady první na ráně, ale snad to může být i hráči, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazalo se presne ze to bude bitva o kazdy pid metr.

Remiza nevyresila nic ani pro jeden tym.

Jen asi to,ze Liverpoolu se hon na spici uz dosti vzdalil a aen o titulu pomalu rozpliva.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro úspěsně zabodovali, ale o Liverpoolu už nevím co si mám myslet. Už skoro folklór, před sezónou vyhlašují boj o titul a pak .... Přitom letošní posílení slibovalo, že by se mohly ledy hnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele