8. kolo
29.09.2007 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chelsea FC - Fulham FC 0:0

Ani druhý zápas pod vedením Avrama Granta nedokázali fotbalisté Chelsea vyhrát a proti Fulhamu si připsali pouze bod za bezbrankovou remízu. Utkání ovlivnila také červená karta, kterou obdržel Didier Drogba v průběhu druhého poločasu.

V úvodu duelu byl Fulham favorizované Chelsea více než vyrovnaným soupeřem. Zřejmě největší gólovku prvního poločasu si vypracoval už ve 14. minutě Fulham. Aktivní záložník Davies našel svým centrem před bránou hlavu Dempseyho, ale ten i přesto, že nebyl nijak výrazně hlídán, mířil jen těšně vedle Čechovy brány. Zanedlouho byl blízko gólu i domácí Drogba, který dostal výbornou přihrávku od Colea, ale na poslední chvíli jej odzbrojili obránci Cottagers. Hosté i nadále dokázali zaměstnávat defenzivní hráče Blues, ovšem jedinou výraznější šanci mohl mýt Davies, ten byl však odzbrojen Belletim. S blížícím se koncem prvního poločasu se Chelsea dostala do velkého tlaku, ale nedokázala z něj nic vytěžit. Několik výborných příležitostí připravil pro své spoluhráče především Joe Cole, jenže ty zůstaly nevyužité.

I na začátku druhé půle byli domácí velmi aktivní a první minutě se málem radovali z prvního gólu. Cole svým centrem našel před bránou neobsazeného Kaloua, ten však netrefil míč ideálně a gólman Keller vyrazil alespoň na tyč. O pár minut později se americký gólman ve službách Fulhamu vyznamenal podruhé, tentokrát při střele Drogby. Stoprocentní šanci ke vstřelení gólu měl v 68. minutě mladík Kalou, jenže svoji hlavičku nezamířil přesně. Uběhlo sotva pár okamžiků a branku měl na svých kopačkách Cole, ovšem proti Kellerovi neuspěl a mířil podobně jako reprezentant Pobřeží slonoviny mimo. Zápas se po vyloučení Drogby dohrál bez nějakých výraznějších šancí, až na jednu. Hrdinou se mohl stát deset minut před koncem Paul Konchesky, toho ale vychytal výborným zákrokem Petr Čech.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Devil

Chelsea v poslednich zapasech stracela body a herne se ji taky nedarilo ! Ale tenhle zapas bude o necem jinym a Fulhem to pekne schyta ! Chelsea doma urcite vyhraje !

Reagovat
Pharrell

1:1?

Reagovat
HOST*bary72

Chelsea po nepřesvědčivých výsledcích zabere, další ztráta by byla již neúnosná, čelo tabulky by se ztrácelo dál a ... Doma ji fans dotlačí k výhře 3:0.

Reagovat
HOST*

5:1

Reagovat
HOST*

goly - Shevchenko 2x,Malouda,SWP,Alex

Reagovat
HOST*

nějak to nevyšlo chelsea je hodně špatná a mizérie bude pokračovat

Reagovat
HOST*Peko

Tu uz prestava sranda. Blues, wake up.

Reagovat
HOST*

Izraelec pryč. Včera sem díky tomu zápasu přišel o pěkný prachy

Reagovat
HOST*Devil

Ty vole ! Tak to asi nikdo necekal ! Myslim ze by si v Chelsea meli najid trenera driv nez bude pozde . A na vic se zranil Terry !

Reagovat
HOST*bary72

No teda to je hustota!

Reagovat
HOST*Miky

GRANT ven!!!!!!!!! je to hruza co tam vyvadi ten zid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele