Přátelské zápasy - mezistátní Přátelské zápasy - mezistátní

09.10.2019 20:45 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
Doplh11

Už fandím Německému fotbalovému týmu už nějaký pátek a věřil jsem že by dnes mohli vyhrát nad Argentinou a to že chytala "dvojka" mě překvapilo a nakonec z toho byla koukám remíza...... ale co,když si nedávno stěžoval že ho nebaví pořád dělat dvojku za Manuelem, tak by si nato měl zvyknout jako si museli zvykat i brankáři u české reprezentace kdy léta byl jedničkou Petr Čech a třeba Tomáš Vaclík to chápal... Ale ono ne Marc André ter Stegen si prostě musí stěžovat sice jo nedávno byl nominován na nejlepšího brankáře UEFA v tom to roce ale prostě si musí zvyknout že Manuel je jasnou jedničkou . Já jsem vždy moc rád když Manuel nastoupí pro mě je daleko lepší než Stegen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele