základní část, 9. kolo
25.09.2021 18:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Slovan rozhodl v Senice už v prvním poločase

Pohodlnou výhru zaznamenali "Belasí" na hřišti Senice. Bratislavský celek skóroval do poločasu třikrát a ve druhém poločase už jen výsledek kontroloval. Senica vystřelila na branku Chovana jen jednou a branku se jí vstřelit nepodařilo.

Slovan byl před utkáním velkým favoritem a bodová ztráta se nepřipouštěla. Tím spíš, že už po 120 sekundách otevřel skóre Dejan Dražić, na jehož teč po rohovém kopu nedokázal Ravas nijak zareagovat. Hosté dál diktovali tempo a postupně zvýšili náskok na rozdíl tří branek. Nejprve Da Silva ztroskotal na zákroku Ravase, ale hned vzápětí vstřelil gól Samuel Mráz.

Stejný hráč pak ve 35. minutě vstřelil svůj druhý gól a celkově třetí v zápase, když bez problému usměrnil prudkou přihrávku Jurije Medveděva. Opařená Senica si nebyla schopná vytvořit šanci. Když už se domácí dostali do šestnáctky, tak jim většinou zakončení vůbec nesedlo. Své by o tom mohl vyprávět Sukisa. A když už ve 44. minutě poslal zajímavou přihrávku Green, nikdo na ní nedosáhl.

Senica měla před sebou hodně složitý úkol, ještě se pokusit vrátit zpět do zápasu. Favorizovaný Slovan vedl o tři góly, takže nemusel nikam spěchat a stačilo mu jen kontrolovat průběžný stav.

Domácí chtěli oživit hru dvojím střídáním a do druhého poločasu vyběhli Niarchos s Mašulovičem, jenomže před Chovanem se stále nic nedělo. Teprve v 79. minutě přišla zajímavá možnost na straně "Belasích", ale hlavička Hentyho skončila na zákroku Ravase.

Stejně pak dopadl i Hentyho druhý pokus v ubíhající poslední minutě zápasu. Stav 3:0 pro Slovan Bratislava se nezměnil a celek z hlavního města zůstává na čele Fortuna ligy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele