Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina G
12.11.2016 20:45 CET
0 : 4
(0:4)

Reportáž

Lichtenštejnsko - Itálie 0:4

O tom, kdo je favoritem v kvalifikačním utkání mezi Lichtenštejnskem a Itálií, nebylo třeba dlouze pochybovat. Od čtvrtfinalistů letošního mistrovství Evropy se očekává tuhý boj o první místo ve skupině se Španělskem, a od ostatních účastníků skupiny se nedá příliš čekat, že by se do boje o postup na mistrovství světa do Ruska výrazněji zapojili.

To ostatně ukázal i úvod zápasů, který patřil hostům z Apeninského poloostrova. V jedenácté minutě rozehrával Candreva rohový kop, na ten si v šestnáctce naskočil Romagnoli a po jeho hlavičce míč ještě tečoval Andrea Belotti, čímž ho usměrnil do lichtenštejnské branky a Itálie vedla 1:0.

Za minutu už byl rozdíl dvoubrankový a znovu u toho byl autor první branky Andrea Belotti. Tentokrát balon hlavičkou ideálně nasměroval do míst, kde se vyskytoval Ciro Immobile, a útočník Lazia Řím, kterému to momentálně výtečně pálí, nedal gólmanu domácích šanci.

Do poločasu přidala Squadra Azzurra ještě další branky. Třetí gól v zápase vstřelil Antonio Candreva, ke kterému se dostal balon ve vápně a pohotově zakončil, a na 4:0 ve čtyřicáté čtvrté minutě už zvyšoval hrdina utkání Andrea Belotti. Asistenci u jeho branky si připíše Bonaventura, který forvarda našel ideální pasem za obranu Lichtenštejnska.

Druhý poločas už žádné branky ani na jedné straně nenabídl a Italové si tak domů odvážejí zasloužené tři body do tabulky za suverénní čtyřbrankovou výhru. Lichtenštejnsko je dosud na nule a zůstává ve skupině G pochopitelně poslední.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
veikko

0:5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele