Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 6
11.10.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ukrajina - Chorvatsko 0:0

Ve vyrovnaném zápase mezi Ukrajinou a Chorvatskem se diváci gólu nedočkali. I když měla obě mužstva několik gólových příležitostí, ani jednu nedokázala proměnit v branku.

Špatný start Chorvatska do kvalifikace o mistrovství světa 2010 pokračuje, svěřenci kouče Slavena Biliče nedokázali porazit ani Ukrajinu a po třech zápasech ztrácí favorité skupiny číslo šest už pět bodů na vedoucí Anglii. Chorvatsko má po dnešním bezbrankovém výsledku čtyři body, Ukrajina o tři více.

Ukrajina byla v prvním poločase lepším týmem a zásluhu měl na tom také Andrej Ševčenko. Útočník AC Milán měl ve 33. minutě nakročeno ke gólu, jeho střelu ale zblokoval bránící Golajdo. Chvíli před koncem první půle byl před pokutovým územím sražen k zemi Alijev, Ševčenko ale následný volný kop poslal jen nad Pletikosovu bránu.

Druhé půli zápasu už vládli Chorvaté a v 50. minutě byl nejblíže gólu Ivica Olič, svoji hlavičku ale namířil jen do tyče. V 81. minutě zkusil štěstí Luka Modrič, Pjatov však špičkami prstů stačil letící míč vyrazit. Zápas skončil bez branek a je velmi těžké říci, který tým bude po utkání spokojenější.

Autor: Vít Sedlák / foxsports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

hodne tezky zapas na tipovani....Chorvate doma nezvladli zapas s Anglii a Ukrajina 6 bodu ze dvou zapasu....as neprohra Ukrajiny...tipovat vysledek si netroufam

Reagovat
smazaný uživatel

ja verim ukrajine a tipuji ze to bude 1:3

Reagovat
šolim

Takže asi spíš 3:1 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

chorvati vyhraji 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

z ukrajiny se 3 body nevozí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele