Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 2
01.04.2009 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Švýcarsko - Moldavsko 2:0

Švýcaři dál drží krok s Řeckem, oba týmy mají po třinácti bodech. Svěřenci trenéra Hitzfelda si v Ženevě pohlídali výhru nad Moldavskem. Nepředvedli sice žádnou útočnou smršť, jejich výkon ale na tři body bezpečně stačil.

Domácí zopakovali středeční výhru z Kišiněva. V jejich kádru nebylá žádná zranění ani karetní tresty, na trávník tak vyběhla identická jedenáctka.

Švýcarsko začalo náporem, z dobrých pozic hned pálili Nkufo, Barnetta a Frei. Ve dvacáté minutě už šli domácí do vedení. Lichtsteiner poslal centr do vápna, kde se nejlépe zorientoval Nkufo a hlavou zaznamenal už svůj pátý kvalifikační gól.

Hosté si za celý zápas nevypracovali větší šanci. Švýcaři byli o poznání lepší, i když soupeře nijak nedrtili. Zaslouženého druhého gólu se dvacet tisíc diváků dočkalo krátce po přestávce. Huggel uvolnil Freie a ten potvrdil výhru favorita.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Svycarum se dari a doma to jen potvrdi s beznadejnym poslednim Moldavskem...tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se my nějak daří

Reagovat
smazaný uživatel

to jo.. a hlavne v i/y

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele