Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 3
06.09.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Polsko - Slovinsko 1:1

V duelu "naší" skupiny uhrálo Polsko na vlastním hřišti pouze remízu se Slovinskem. Domácí poslala brzy do vedení penalta Zewlakowa, hosté však ještě do půle stačili vyrovnat zásluhou Dediće na konečných 1:1.

Poláci vstoupili do utkání hraného ve Vratislavi lépe a vedení se ujmuli v sedmnácté minutě. Cesar ve vlastním pokutovém území nepovoleným způsobem zneutralizoval útočné choutky Krzynówka a kopala se penalta. K ní se postavil kapitán bílo-červených Michal Zewlakow a bezpečně jí proměnil.

Poté se Beenhakkerovi svěřenci stáhli a brankář Fabianski měl najednou co dělat, avšak byli to Poláci, kdo mohl přidat druhou branku, Blaszczykowski ale svým projektilem trefil pouze brankovou konstrukci. Mrzet ho to mohlo dvojnásob v 35. minutě, kdy Slovinci vyrovnali. Novaković našel pasem z levé strany Zlatka Dediće a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil Fabianského.

Po pauze byli více nebezpeční překvapivě hosté, svoji druhou branku v zápase mohl přidat Dedić, jeho pokus však odvrátil na brankové čáře bek Wasilewski. Nejlepší šanci Poláků měl opět Blaszczykowski, tentokrát ho ale vychytal Handanović. Rozhodnout utkání mohl v závěru opět Dedić, když ale i on v koncovce selhal, zrodila se remíza 1:1, se kterou jsou více spokojeni rozhodně hosté.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

viděl bych to na plichtu takže 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

a vyšel mi tip-

Reagovat
smazaný uživatel

No podle toho co jsem cetl v preview by to as meli polaci zvladnout... a navic budou hrat doma..myslim ze tohle utkani zvladnout a porazi Slovince 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Slovinci budou kousat a za ten kurz na Polaky bych to nehral ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Poláci sou favoritem tohoto zápasu,navíc hrajou doma. Tajně doufam,že by Slovinci mohli něco uhrát,ale je to jen moje zbožné přání,myslim si,že Poláci vstup do kvalifikace zvládnou. Tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak slovinci nam len ukazali ze aj oni maju nesmiernu silu a ze da sa bodovat aj v polsku!!!!!nasim cielom je v slovinsku bodovat!!!bude to nesmierne tazke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele