Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 2
05.09.2009 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nudný duel mezi Moldavskem a Lucemburskem bez branek

Nepříliš atraktivní duel mezi domácím Moldavskem a hosty z Lucemburska skončil tím nejvíce pravděpodobným výsledkem - tedy bezbrankovou remízou. Oba týmy tak nadále zůstávají na poslední dvou místech skupiny 2.

Od Lucemburska ani od Moldavska se v začátcích kvalifikace žádné zázraky neočekávaly. Nakonec také žádné nepřišly. Lucemburčané, kteří byli v rozlosování v posledním šestém koši, jsou po sedmi kolech s pěti body stále předposlední. Ještě hůře jsou na tom Moldavané, ze čtvrtého koše se ve skupině potácejí na samém chvostu tabulky. Ze sedmi klání si zatím nepřinesli jedinou výhru.

Stejně jako vzájemný zápas v Lucembursku, skončil i tento zápas bez branek. Pro Moldávii znamenaly tyto dva zápasy zatím jediný zdroj bodů, outsideři z Lucemburska na tom jsou o něco lépe - před rokem překvapili Švýcarsko 2:1.

Moldavané byli po většinu zápasu lepším týmem, do žádných vážnějších šancí se ale nedostali a gólman Lucemburska Joubert neměl v bráně příliš starostí. Dvě nejlepší příležitosti domácích měl záložník Gatcan. Jeho první průnik ale krátce před koncem poločasu zastavil brankář Joubert odvážným skokem pod rozbíhajícího se rychlíka.

Ve druhé půli přišel druhý světlý okamžik celého moldavského národního mužstva, zkráceně řečeno opět středopolaře Gatcana. Ten měl tentokrát ke gólu ještě blíž, jeho střela totiž otřásla břevnem za Joubertovými zády. Žádná další příležitost už k vidění nebyla, nepříliš zábavný zápas tak skončil bez branek 0:0.

Autor: Anna-Marie Kroupová / uefa.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

nato jak se moldavie trápi mě přijde kurz 1.3 dosti směšnej..možna by se dala skusit 2 kurz 9!! ale spíš bych to viděl na 0..na bosnu venku je kurz 1.4 a to je mnohem jistější vysledek ...

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to nevidel az tak jasne....ono to smrdi remizou....jestli tam vubec padne gol haha.....tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

"Lucembursko - pravděpodobná sestava:

Joubert – Janisch, Payal, Hoffmann, Blaise, Strasser - Bettmer, Bensi, Lombardelli, Mutsch – Hellers"..................................................To si delate s tou sestavou srandu? Nevim proc se jeste vubec rozciluju:)))....dat do utoku Hellerse muze snad jen hnup. Myslite ze za nas bude na Slovensku hrat v utoku Hasek? No, mozna ano. Proti lucemburcanum tady na serveru nejak moc jdete:)).....eurofotbal.cz je skvelej server, ale ja jsem az prilis velkej fanousek Lucemburska nez abych to neokomentoval:)..........Zmente to prosim, Hellers jiste v utoku hrat nebude:))

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto že tak fandíš Lucembursku?Do útoku by mohl Sagramola

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, fandim jim tak dvacet let:) byl jsem se podivat i na lize:) Sagramola neni v nominaci, Kitenge je zranenej, Bensi hral vcera pri vitezstvi "21" v Bosne. Myslim ze nastoupi v utoku sam Pupovac, ikdyz urcite se nahristi objevi i Da Mota. Podle trenera nastoupi v rozestaveni 4-5-1. Skoda jen ze doma Moldavany neporazili, ta sance byla, zvlaste kdyz lucemburcani dali dve tycky. V nominaci lucemburcanu je sedm hracu z cizich klubu. Celkove je tym hodne mlady. Uvidime.....:)

Reagovat
Ligter

To vidim poprvý, fanoušek Lucemburska Máš docela znalosti

Reagovat
smazaný uživatel

To je vážně vostrý... trenér v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

moldavsko vyhra, posledne pripravaky im celkom vysli, asi trosku poupratovali...

Arménsko-Moldavsko 12.08.2009 1:4(0:1,1:3) Priateľské zápasy

Bielorusko-Moldavsko 10.06.2009 2:2(2:0,0:2) Priateľské zápasy

Gruzínsko-Moldavsko 06.06.2009 1:2(0:1,1:1) Priateľské zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm zajimavej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ten zapas smrdi vyhazovem lavicek z tribun

Reagovat
Ligter

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

njn jak sem zmiňoval na začatku tehle diskuze....konec zapasu 0:0 ....nevim jakej bookmaker ma nasvědomí kurz 1.3 ale je to pěknej amater..tenhle stav se dal čekat už nazačatku....ten dotyčnej neni bookmaker ale bukva ..mimochodem "new_adventure"...moc dobrá trefa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele