Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 9
10.06.2009 17:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Makedonie - Island 2:0

V deváté skupině je sice již o postupujícím rozhodnuto, i přesto je ale vidina druhého místa, na které si mohli před tímto utkání brousit zuby všechny zbývající celky, hodně lákavá. Mírně favorizovaná Makedonie dnes porazila Island 2:0 a jen vinou horšího skóre se ocitla na třetí příčce.

Domácí hráči v čele s hvězdným útočníkem Pandevem nic neponechali náhodě a na svého protivníka vlétli. Výsledkem byl velmi rychlý gól v islandské síti, který značně narušil plány hostů. V 10. minutě se prodral k zakončení útočník Aco Stojkov a nakonec dokázal míč propasírovat až za záda gólmana Gunnleifssona. Makedonce vstřelený gól nabudil a toužili ještě do konce první půle přidat další, jenže to se jim už nepovedlo. I přesto ale smutnit rozhodně nemuseli.

Pro Island nebyl stav po změně stran zrovna ideální, a tak s ním toužily urychleně něco udělat. Hlavně proto ze hřiště šel poměrně brzy nevýrazný Jonsson, jehož nahradil Saevarsson. Ovšem kýžený efekt v podobě vyrovnávací branky nepřišel, ba naopak. V 86. minutě své vedení Makedonie ještě navýšila a nakonec získala další, velmi cenné, tři body. Druhým přesným střelcem v zápase se stal Filip Ivanovski.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (8)

Přidat komentář
berger321

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem říkal,a tady nějací blázni v redakci dávají tip 0...

Reagovat
smazaný uživatel

...dvaja tragedi...jeden slabsi jak druhi ...1-0

Reagovat
smazaný uživatel

remiza pro obe muzstva nic neznamena...ale zrejme to takhle skonci ...no muj tip...neprohra domacich 10

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na zapas makedonie norsko a norove se nedostali za pulku makeodnie mohla s prehledem zvitezit 3 0 ale nepovedlo se tetka se budou snazit o napravu takze vidim jasnej vysledek 2 0 nebo 3 0 MACEDONIA FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

A pak tady píšou že Makedonie celej zápas jen bránila

Reagovat
smazaný uživatel

zdravo batka ako si makedonec pisimi mobil...732104495 ili icq225753027

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele