Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 7
10.09.2008 20:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Litva - Rakousko 2:0

Rakušané nedokázali navázat na úspěšné utkání s Francií a v Litvě podlehli 0:2. Litva má tak po dvou zápasech na svém kontě šest bodů a žádný inkasovaný gól! Přičemž vstřelených jich má již pět. V utkání s výběrem Karla Brücknera domácí rozhodli až ve druhém poločase.

První šance spadla do klína domácím poté, co Danilevičiusův pas prošel až na Ksanavičiuse, jenž se sice ocitl před brankářem Manningerem, ale překonat ho nedokázal. Rakušanům příliš nevycházela kombinace, a proto se většinou odhodlali pouze ke střelám z větší vzdálenosti.

Po první pětačtyřicetiminutovce tedy na světelné tabuli svítilo skóre 0:0. To ale po sedmi minutách druhého dějství změnil litevský Danilevičius, jehož branka byla sice trochu šťastná, ale z celkového pohledu určitě ne nezasloužená. O šest minut později se stav měnil znovu, opět ve prospěch domácích. Tečovaný míč se dostal až k Danilevičiusovi, jenž se ani podruhé nemýlil a Litvě pojistil překvapivé tři body.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rakousko vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj dvou překvapivých vítězů v prvních zápasech bude dost zajímavej. Přál bych Rakousku výhru,ale v Litvě je nečeká nic lehkýho,doufam,že Kája Bruckner něco vymyslí.Tip: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

čistá nula

Reagovat
smazaný uživatel

tak tento vysledok ma zaskocil..po vyhre nad francuszkom maly rakusania uhrat aspon remizu..ja pasujem litvu za cierneho kone tejto skupiny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele