Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 6
15.10.2008 20:15 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Maksimir, Záhřeb

Reportáž

Chorvatsko - Andorra 4:0

Chorvaté nepřipustili překvapení a v tréninkovém tempu si poradili se slabou Andorrou, která si ze Záhřebu odvezla ještě přijatelné čtyři góly...

Domácí byli pány na hřišti od úvodního hvizdu a na gól čekali jen 17 minut, do vedení je parádním přímým kopem poslal Ivan Rakitič. Za dvě minuty mohl zvýšit jeho jmenovec Klasnič, po Pranjičově centru však těsně minul. Andořané se sotva dostávali ze své poloviny, ve 25. minutě při nich stálo štěstí, když po kombinaci tottenhamského dua Modrič - Čorluka trefil druhý jmenovaný břevno.

Uklidňující druhý gól Chorvatska přišel po půlhodině hry. Po faulu na Oliče byla nařízena penalta, tu sice gólman Jesus Alvarez Modričovi chytil, zastavil i jeho následnou dorážku, ale do třetice už byl krátký, míč do sítě doklepl Ivica Olič.

Domácí, jistí si třemi body, ubrali plyn a v ospalé druhé půli měli jen šanci Petriče, s níž si poradil Alvarez. V závěru ale přece jen ještě své fanoušky potěšili, přidali na aktivitě a přišly ještě dva góly. V 75. minutě se z hranice vápna pěkně trefil Luka Modrič, tři minuty před koncem pak skóre z penalty završil svým druhým gólem Rakitič.

Autor: Petr Starý / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

chorvatsko vyhraje 4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele