základní skupiny - skupina F, 3. kolo
22.06.2006 21:00 CET
1 : 4
(1:1)

Reportáž

BRAZILSKÁ SAMBA ROZTANČILA DORTMUND

Téměř celých 90 minut krásného fotbalu a vyrovnání historického rekordu v počtu branek na MS v podání Ronalda nabídl duel brazilských favoritů proti Japonsku. Hráči země vycházejícího slunce sice překvapili báječným vedoucím gólem, ale o moc více toho neukázali a Brazilci po svém zatím jasně nejlepším výkonu hladce zvítězili.

Trenér Brazilců Carlos Alberto Perreira nechal pro tento zápas na lavičce odpočívat hvězdy Emersona, Roberta Carlose, Adriana, Ze Roberta a Cafú. Místo nich v základní jedenáctce nastoupili Cicinho, Gilberto, Gilberto Silva, Juninho a Robinho.

Na začátku zápasu se Japonci prezentovali především nedůraznou obranou, jenž dávala útočně naladěným Brazilcům zbytečně mnoho prostoru, z čehož vznikaly velké šance. První měl už v šesté minutě Ronaldo, po kličkách v pokutovém území svou úplně první střelu na bránu na turnaji namířil k bližší tyči, tam byl ale pozorný Kawaguchi.

Poměrně pohlednou střelou se v 11. minutě prezentoval i Robinho, kousek za velkým vápnem vypálil a donutil japonského brankáře vyrazit míč na roh. Ten samý hráč pak o chvíli později opět obešel nedůsledné japonské obránce, ale jeho ránu do středu brány vytáhl Kawaguchi nad břevno.

Ve 20. minutě měl po laciné ztrátě míče velikou šanci Ronaldo, prošel až do pokutového území, zasekl balón a poslal ho k pravé tyči, jenže ani tentokrát nebyl úspěšný. O další dvě minuty později osamocený Juninho dostal od Ronalda míč proti noze a ze vzdálenosti 25ti metrů už popáté protáhl brankáře asiatů.

Zdálo se, že pořekadlo "Nedáš? Dostaneš!" si v poslední době vzalo dovolenou, jenže v 33. minutě jsme ho viděli v praxi zpět a v plné síle. Po pěti šancích Brazilců přišla první japonská, když Santos nakrátko nahrál do pokutového území Tamadovi a ten lehce z úhlu perfektní střelu levačkou napálil pod břevno. Brankář Dida si na míč ani nesáhl a Tamada tak ukončil brazilskou neprůstřelnost na mistrovství světa, která trvala od čtvrtfinálového gólu Michaela Owena v roce 2002.

Vstřelená branka Japonce povzbudila a byla na nich vidět veliká chuť do hry, jenže přišel konec nastaveného času, Ronaldinho zleva centroval do pokutového území, Cicinho na jeho pravé hranici hlavičkou vracel před bránu a osamocený Ronaldo hlavou vstřelil svůj první gól na turnaji. Stav po prvním poločase byl tedy 1:1.

I do druhé půle lépe vstoupili Brazilci, nejprve opět zafungovala spolupráce Ronaldinha s Ronaldem a druhý jmenovaný střilel jen kousek od pravé tyče, o chvíli později už jihoameričané vedli. Juninho zdálky napřáhl a umístil míč k levé tyči japonské brány. Kawaguchi možná jeho střelu měl chytit, ta ale byla dost prudká a japonský brankář měl výhled zakrytý dvěma bránícími hráči.

Brazílie pokračovala ve svém pohledném útočném fotbale a v 60. minutě přišla pro Japonce třetí rána. Gilberto dostal skvělou kolmou přihrávku od Ronaldinha, rozeběhl se nebráněn po levém křídle a s klidem přízemní střelou zakončil.

Brazilci hráli v očividné pohodě, když v 69. minutě rozeběhnutý Robinho mohl ve velkém vápně střílet, raději nesobecky přihrál Ronaldovi. Ten ale na jeho přihrávku nestihnul doběhnout. V 71. minutě se Parreira rozhodl pošetřit síly Ronaldinha a Kaká do dalšího zápasu a vystřídal je Ricardinhem a Ze Robertem.

V dalších minutách se hrálo zcela bez šancí, velmi poklidně ve středu hřiště. Brazilci byli viditelně spokojení s výsledkem, Japonci působili rezignovaně. Další krásný fotbalový moment tak přišel znenadání v 81. minutě – Juan a Ronaldo si dvakrát vyměnili míč na hranici vápna, Ronaldo se pouze otočil o 180 stupňů kolem své osy a polovysokou střelou k pravé tyči uzavřel gólový účet zápasu.

Brazílie si tak třetí výhrou definitivně zajistila postup z prvního místa ve skupině, Japonsko na turnaji končí a ve skupině mu patří poslední místo s jedním bodem za remízu s Chorvatskem. U asijského týmu končí brazilský kouč Zico, protože pokračování jeho působení záviselo na případném postupu do osmifinále. Brazílii čeká v osmifinále přemožitel Česka – Ghana, spolu s Jihoameričany postupuje dále Austrálie, ta se utká s Italy.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (105)

Přidat komentář
Shevchenko

0:1 (Robinho)

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, právne napísal autor, že Zico pri Japoncoch skončí. Tým sa otvárajú dvere na úvodné rokovania. Dúfam, že sa v Reale nájde niekto s mozgom v hlave, ktorý mu bude veriť a aspoň ho oslovíme. Aj tak nemáme nič lepšie v talóne, tak čo.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho není v základu? Když váží Ronaldo 90 kilo? Nechal bych ho celej den běhat a ne aby se na hřišti tvářil jako ublíženej medvěd kodiak, na kterého jsou všichni zlí. Jedna přihrávka to nespraví, milý Ronnie. Takhle Gerda nedohoníš. Tak radši zůstaň sedět a nech místo Robinhovi, ten aspoň ví, co je to nasazení....

Reagovat
smazaný uživatel

Parreira povedal, že Ronaldo bude hrať minimálne 70 minút. A tomu treba veriť, že to tak bude.

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Tak jsem viděl nový dresy Barcy - to je hnus. Ten brankářskej je docela pěknej, podobnej jako mají na Mundialu. Venkovní je uplně odpornej - takovej vyblitej Holland. To si asi prosadili Rijkaard a Neeskens. A domácí, pánové, to je tragédie. Dva hlavní pruhy a ještě vyblitá barva. Takže pokud někdo chcete hezký dresy Barcy, tak si pospěšte než je stáhnou nebo vyprodaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ty nový zlevnily, vzal bych si jeden na vytírání hajzlu, ten starej už moc neslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

si se z výsledku Realu pos*al?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš když si přečtu vaše kecy, a záchod je občas třeba vytřít i tak, ale to ty zřejmě nevíš, pffff

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrozné to není, ale zaráží mě, že je máte už tak brzo To skoro vypadá, že vám chybí prachy na Chivua

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

No, z pěti dresů Realu by se dalo udělat parádní prostěradlo.

Reagovat
smazaný uživatel

TO by na tom byla samá reklama, fuj.

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Možná, ž by se z jednoho dresu Realu dalo nastřihat 15 kapesníků.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ a ze zbytku záplaty na tepláky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, máme je víceúčelové, ty vaše jsou tak akorát na to vytírání hajzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

A NA VYHRÁVÁNÍ TROFEJÍ...

Reagovat
HOST*xx

pozri sa na zbierku trofeji Realu a Barceloni a potom tu kecaj nieco o trofejach. Tie dresy su fakt priserne. Nieco podobne nosili spartakiadni bojovnici

Reagovat
smazaný uživatel

No dívám se a vidím, že od doby, kdy se Barca vzpamatovala z Franca (nabrala zpátky členy, obnovily se financ), tak jich má více...(od 90. let)-

Reagovat
smazaný uživatel

Včetně dvou tzv."tenerifských" lig...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ty byly nejlepší, jak jste s nima dvakrát ztratili titul v posledním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj otlemený smajlík na konci o mnoha věcech svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to mco hezké dresy. ten venkovní má být vzpomínkou na Wembley, pokud jsi to nepochopil...Ten si budu mimochodem kupovat.

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Já jsem to pochopil, o tom nebyla řeč. Ty dresy maj bejt takovou textilovou kronikou - to odsvědčuje i ten nápis més que un club. Ale mluvim jen o vzhledu, o designu. Designově nejsou vůbec povedený. Ten domácí neni moc hezkej. Ten venkovní Wembley Newembley je prstě hnusnej. Nemůžu si pomoct ale prostě se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jen počkej na to, jak krásně budou vypadat na hřišti. Loni to byla na prvcní pohled tragedie a jak hezké nakonec byli...Tyhel jsou o mnoho lepší a uvidíš, že na hřišti ještě mnohem více...

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Snad máš pravdu. Ta prezentace byla vevnitř, pod umělym osvětlenim. Jinak nejvíc se mi líbili ty venkovní dresy ze sezony 2004-2005. Sice to byl trochu Inter, ale moc pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ty se mi taky moc líbily...

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

1. Chivu k nám letos nepřestoupí, protože za něj chtěj 20 milionů euro. Lepší zpráva je, že v sezoně 2007/2008 bude asi volný hráč a preferuje Barcu před Realem. Takže Chivua dostanem, akorát o rok dýl.

2. Objekt našeho zájmu je Lahm. To neni zas tak špatnej nápad, krajňase potřebujem.

3. O Saviolu má zájem Arsenal a Panathinaikos. Už po přeložení na hostování z Monaka do Sevilly jsem přemýšlel o výměně Saviola-Van Persie, které už se bohužel neuskuteční, protože máme Gudjonsena.

4. Opět a znovu mě nasrala Chelsea, kokot Mourinho a buran Abramovič. Chtějí Xaviho. Oni si nedaj pokoj. Pořád nás budou otravovat. Xavi es el sueňo de Mourinho. Mourinho es puta.

5. chování našich největším rivalů (kloním se spíš v označení nepřátel) je ubohý. Nejdřív Villar Mir chce Messiho za 150 mega, potom nám do Xaviho dělá Mourinho... bóže, to sou kreténi. Ubožáci. A taky ten Fabregas, jestli přestoupí do los Pendejos (dříve los Galacticos) tak mě fakt nasere.

A to je tak všechno, letošní léto by dokázalo udělat v flegmatika cholerika.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Možná jsi zapomněl na to, že spící obr se v neděli 2.7. probouzí a těch 20 za něho klidně dá

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, vy jste "kldině dali" 20 i za Samuela, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce 23

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a vyplatilo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že jste nám ten nákup docela záviděli (ještě než začal hrát). Teď by to bylo podobné, protože Chivua chcete taky.

Reagovat
smazaný uživatel

No hrozně jsme vám ho záviděli, radši jednoho Samuela než dvě trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc lidí dopředu nevědělo, že bude hrát tak průměrně. Po boji je každý generál, ale konkrétně ty jsi po tom nákupu psal, že vedení Realu snad dostalo rozum

Chivua by jsi chtěl a když ho náhodou koupí Real, tak napíšeš co?

Reagovat
smazaný uživatel

že dvacet milionů je cena, která Barca logicky a správně nedala...C

Reagovat
HOST*merengues

Tak s tím souhlasím, 20 je moc. Ale za Samuela v jeho tehdejší formě bylo 23 akorát.

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

To je fakt. Kdybych byl prezident Realu, taky bych radši jednoho kvalitního obránce, abych ho moh zkurvit, zničit mu kariéru a ještě k tomu nic nevyhrát. Dvě mouchy jednou ranou. To byl fakt povedenej tah, i Gaspart by vám moh závidět.

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

To je vlastně blbost. Kdybych byl prezident Realu, tak bych nechal zbourat San Bernabeu a postavil bych kolotoče a cirkus. Beckhama prodat na módní mola a Ronalda jako reklamu na McDonalds.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vtipy ti opravdu jdou. Možná ti uniklo, proč že Samuel hrál tak jak hrál, ale to jistě víš sám, napovídat ti nebudu...

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

"Spící obr" je v tomhle bezmocnej, protože Chivu chce k nám, tak asi nepude k vám. A myslim, že AS to víceméně nechá něm, po tom co pro tým udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tramore, zklidni se, ten kdo vidí ve fotbalu válku a v rivalech nepřátele, je dle mého skromného názoru prachsprostý ubožák. Villar Mir Messiho nekoupí, je to jen lákadlo, beztak (doufám) volby nevyhraje, šulín. Ta zpráva je mimochodem pěkně stará...

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Ale já neřikam, že ve fotbale je válka. Ale fakt je, že mezi

Barcou a Los Pendejos je největší rivalita na světě. A jakej je rozdíl mezi rivalama, který se nenávidí a nepřátelema?? Podle mě vůbec žádnej. Real je nepřítel Barcy a Barca nepřítel Realu. Jak jednoduchý.

Reagovat
plechi

Murinhovi se prý zachtělo Ramose...kokot

Reagovat
HOST*merengues

Pokud nabídne Carvalha, Gallase a Robbena, tak se o tom můžeme bavit Pravý bek by se jim hodil, ale mě hlavně udivuje to, že se jim pořád nelíbí ten střed zálohy. Prý uvažují o Kaká, Riquelmem, Zokorovi, Xavim, Schweinsteigerovi a Diarrovi

Je to nezvyklá situace, po dlouhé době chce někdo po Realu hráče, kterého nechceme prodat. A to se ještě drzý Juventus sápe po Robinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Robinho očividně ptořebuje něco lehčího a druhá italská liga na rozehrání bude ja dělaná.

Reagovat
HOST*merengues

Oni ho chtějí až za rok, jako protislužbu za Zlatánka a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Robinho za Zlatana, Iker za Buffona a Ramos za Thurama a už máte základ vítězného týmu (itaské) ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Merengues neblbni. Najväčší obranný talent za posledné roky a ty by si ho vymenil . Nech si radšej zoberú od Kataláncov Puyola.

Ešte jedna vec :prvý raz vidím v špekuláciách meno Schweinsteiger / to je môj kôň / , len škoda, že na neho prichádza Mourinho a nie Real.

Reagovat
HOST*merengues

Schweinsteiger je krajní záložník. Máš snad pocit, že je pro nás lepší než Reyes, Joaquín nebo Robben?

Ramose bych za ty tři klidně vyměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím, že je zvlášť lepší, ale je to typ záložníka, ktorý nám chýba - mladý dravec, ktorý obehá v strede aj za technikov, aby tí mohli baviť divákov. Takého nemáme teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše nejdražší talent...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se ten portugalskej zkundyksicht opováží po něm byť jen vztáhnout ruku!!! A Robinho v druhý italský lize taky hrát nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gól dá největší traqgéd dosavadního průběhu MS po akci dvou největších tragedů dosavadního průběhu zápasu (snad ještě s Kaká). No ale to je fuk, hlavní je, že je vyrovnáno!

Reagovat
HOST*merengues

ale to se dalo čekat. Jenom připomenu, že na ten gól přihrál Alex, který je levým bekem, Cicinho si hlídal svého hráče. A taky to byla smůla, protože to byla snad jediná pořádná akce přes pravou stranu, zatímco Gilberto (nebo i Cafú, když hraje) tam má průchoďák A to nemluvím o ofenzivním přínosu, Alex tam hoří jak hajzlpapír

FORCA CICINHO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinho je velký průchoďák a v útoku krom oné pěkné hlavičky toho mco nepředvedl...

Reagovat
HOST*kofr

Průchoďák možná je,ale v živote toho dosáhl více než ty.Určitě v oblasti finanční. Takže bych takovévyrazy moc nepoužíval. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mě opravdu vůbec nezajímá a nic to neměnéí na tom, že byl průchoďák. Jseš trošku mimo, doporučuji přečíst si knihu "Kapitola o kritice".

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si viděl do té doby zápasů, že můžeš z huby vypustit něco takového?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě mě to udivuje ještě víc....

Reagovat
smazaný uživatel

ASi to bude tím, že jsi byl teď dlouho pryč a sám si těch zápasů taky moc neviděl...

Reagovat
HOST*Fuck Off

a minulý příspěvek napsal největší tragéd na tomto webu!

Reagovat
smazaný uživatel

No tvá přezdívka vypovídá dostatečně o tvém sebevědomí a tak chápu, že o nemáš nejlehčí a nechám tě tak.

Reagovat
HOST*

A proč někoho urážíš.....hral si snad na MS někdy?

Reagovat
smazaný uživatel

O to přece vůbec nejde, hodnotit můžu i prezidenta a taky jsem jím nikdy nebyl. Ronaldo i Ronaldinho prostě hráli zatím hrozně, to se nedá nic dělat a na ostřejší slovník si budeš muset zvyknout.

Reagovat
HOST*

no jo máš pravdu že nejsou v top formě ale že by byli zrovna tragedi?jj tvůj slovník znám(Barca vs Real)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím jsou, věřím, že nebudou...i když teda faktem je, že ani od jednoho jsem na MS zázraky nečekal.

Reagovat
HOST*

zázraky ne ale trochu víc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ROnaldovi chybí ještě jeden (pže na vyrovnání se kašle, když byl druhý...). Snad ho dá, i když je trochu škoda, že to nepřekoná v lepší formě a v době, kdy na něj nemusí hrát celý tým.

Reagovat
HOST*a

Aha,tak celej tým.On mu tam někdo toho 2.gola dovezl....Hrál hodně dobře.Tragéd seš ty,ty tvoje slinty se nedaj číst

Reagovat
PJ

Mno tak nevim, ale řek bych, že toho víc naběhal i Dida, než Ronaldo. Stojí tam, občas pár kroků dopředu nebo zpátky, občas dokonce i popoběhne, když dostane míč a neni v pozici pro střelu, tak to buď vrátí zpátky nebo ztratí, s výjimkou toho druhýho gólu, to si dali fakt pěkně. Přeju mu, rád bych viděl toho starýho dobrýho Ronalda, ale tohle neni on ani zdaleka...

Reagovat
HOST*merengues

Starý dobrý Ronaldo ... Myslíš toho ve dvaceti letech? Jinak nevím, o kom mluvíš, protože i na minulém Mundialu vypadala jeho hra asi takhle. Dneska mohl dát pět gólů, škoda Ale i tak byl nejlepší na hřišti.

Reagovat
PJ

Mno určitě měl dřív víc pohybu, určitě byl nebezpečnější. Teď mi fakt přijde že nedokáže udělat rychlejší krok. Jen čeká, až mu spoluhráči udělaji šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

PJ, Mere má pravdu, on tam od toho prostě je, sere pes na to, jestli běhá, hlavně že dává góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde ale o to, že ty góly by dával takhle každý...nadneseně řečeno.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale HODNĚ nadneseně řečeno... Hrotových útočníků je mnoho, ale Ronaldo mezi nimi vyniká diky různým faktorům, pokud teda nemá osm kilo nadváhy...

Reagovat
smazaný uživatel

JAponci byli totálně jaloví a když máš takovouhle podporu zálohy, tak ty góly padat musí. Není bez zajímavosti, že předtím se vůbec neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to jsem taky zahrnul do vedlejší informace od jeho nadváze...

Reagovat
smazaný uživatel

...o jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl konečně líbivej fotbal ze strany "kanárků"...doufám že sklaplo těm posmněváčkům na Ronalda a přeju mu aby ten vytouženej gól dal!!!Jinak taky doufám že si Parreira uvědomí že se dvěma hroťákama vedle sebe hrát prostě nejde a musí tam být místo Adriana Robinho, kterej výborně doplňuje svým pohybem hrotového hráče...jen tak dále!!!

Reagovat
HOST*merengues

Kdo od komentátorské dvojice Svěcený - Hašek už nic nečeká a před "jejich" zápasem si raději preventivně vypíná zvuk, rozhodně dělá chybu. Tito dnes již legendární šoumeni si totiž kápli do noty a jsou každým zápasem lepší. Dnes mě málem donutili k slzám smíchu, což nedokáže ani Míra Bosák.

Hašek: Gilberto si radost z gólu opravdu užil

Svěcený: Cicinho

Hašek: Pardon

Svěcený: Ne, teď to byl Cicinho, tamto byl Gilberto

Vtípek o narozeninách Rogeria Ceniho sice působil už trochu strojeně, ale pobavit se 2x za hodinu a půl, to už bych chtěl asi moc.

Reagovat
PJ

Jo to se jim povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

jaky vtipek o narozeninach? ja ten zvuk fakt vypnuty mel..

Reagovat
Mata

Ceni vystridal Didu a Hasek rek ze ma asi narozeniny.Na to rek Sveceny ze ma Ceni narozky v lednu, takze ma skoronarozeniny

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase pobavil Hřebík při zápase Chorvatska s Austrálií, kde vysvětloval, že když dostali Chorvati v kvalifikaci jen 5 gólů a na turnaji ve 2 zápasech 1 gól, tak že to bude tím, že dobře brání Ještě že nám to Hřebík prozradil

Reagovat
smazaný uživatel

On byl vtipný celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

stejne neni nad Bosaka, jeho nejlepsi veta (i kdyz ji rekl uz mnohem drive) : " To byl zakrok! Ten bych nepral ani nejlepsimu priteli me zeny.."

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Bosák je už dnes žijící legenda českého sportovního komentátorství

Reagovat
HOST*Abc

Takhle bych to postavil na osmi:Dida,Cicinho, Lucio, Juan,Roberto Carlos,Gilberto Silva, Ronaldinho,Kaka,Juninho Pernambucano, Robinho, Ronaldo.

Adriana bych nechal sedět, Ronaldo je lepší a spolu hrát nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

všetko napísané sedí, bol to fakt pekný večer . Chcem len doplniť, že je to tak aj zásluhou Japoncov, ktorí sa nestiahli do zákopov, ako by to určite spravili Taliani, ale hrali otvorenú hru. To je asi Zicova zásluha.

Robinho ma inak prvýkrát konečne uspokojil. Hral výborne, len dúfam, že tak bude hrať aj proti tvrdším hráčom ako sú technickí a fair-play vyznávajúci Japonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se konečně ukázalo, jakej má Brazílie potenciál. Pěknej zápas, ale stejně si myslím, že jestě pořád mají navíc.

Ještě se musím zastavit u Ronalda. Ikdyž má nadváhu skoro hraničící s obezitou, tak je to prostě pořád nebezpečnej útočník s čichem na góly. To se prostě nedá naučit, s tím se musí člověk narodit ...

A taky se ukázalo, že mizerné výkony Ronaldinha byly částečně způsobeny i nepohyblivostí Adriana a Ronalda. Včera hrál vpředu aktivní Robinho a i Ronaldo se jakž takž nabízel a Ronaldinhova hra hned vypadala jinak. Prostě stačí, když bude mít komu přihrát a hned je jeho přínos vidět

Každopádně nezávidím Parreirovi: bez Adriana vypadala hra o 100 % líp a jsem zvědav, jestli ho tam vrátí. Osobně bych si přál, aby hrál Robinho, ale myslím si, že postaví Adriana

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Brazilci na šampionátu přišli na to, jak se hraje fotbal... Po nevýraznym utkání s Chorvatama, kdy si koledovali o remízu a možná, pro Austrálii, nespravedlivém vítězství s našima protinožcema se konečně Brazilka rozjela (ikdyž až ve 2.poločase) a smetla Japončíky... Mě osobně se 2.poločas strašně moc líbil a ze skupiny F postoupili oba moji favorité... Jenom mě merzí ti Češi... Zatracená smůla na zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Ronaldovi se omlouvám za trochu ostřejší kritiku, trochu si to vyžehlil. Teď ještě jeden gól a Skopčák na druhé místo Proti Ghaně to bude ovšem jiná káva, ještěže chybí Essien. Nasazení Afričanů by mohlo dělat Brazilcům problémy...

Reagovat
HOST*

největší borec míchal je tam jak prd dal bych ho do základu s ronaldem a adriana bych nechal sedět to samý cicinho za cafua, ale fakt robinho ten si základ zaslouží za ty 3 zápasy no ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinho včera nič moc. Ale Cafu to hral ešte horšie..

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Tak mě tlouštík Ronaldo moc nepřesvědčil a myslim, že moje kritika byla na místě. Sice dal dva góly a byl lepší než v předešlých zápasech, ale rozhodně to nebyl nijak dobrej výkon.

Ronaldinha jsem chválil v obou předchozích zápasech a teď konečně ukázal i ledem, který mu nevěřili, že je číslo jedna. Problém v předcházejících zápasech by ltakovej, že se snažil hrát hrozně pro tým a vůbec nehrál za sebe - hrál na jistotu, snažil se přihrávat, nedělat chyby a nepouštět se do rizikovejch situací. A to v týmu, který tápe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že to hodnotíš trochu skreslene. Ronaldo sa lepší od zápasu k zápasu / aj keď Japonskí obranci nie sú tvrďasi /, navyše s Robinhom to ide lepšie ako s Adrianom. Ronaldinho mi včera do 30. minúty vystupňoval tlak na 300, potom začal niečo hrať, takže číslo 1 v mužstve asi ťažko zatiaľ. Pravda je, že včera hral slabšie Kaká.

Reagovat
HOST*

SES ASI FAKT TOTALNI IDIDOT CO VIDEL FOTBAL Z RYCHLIKU

Reagovat
HOST*Abc

Buď už to nepij, nebo nehodnoť.

Reagovat
HOST*rx

Hidetoshi Nakata is THE BEST !!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

REAL JE ASPON TROCHU DOBREKJ ALE BARCELONA JE TEN NEJVETSI SHIT SOU TO CHUDACI AT DOU DO HAJZLU NEJLEPSI TYM JE MANCHESTER UNITED VSICHNI STE DEBILI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

NA CO CUMIS TAK BLBE

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na co čumýš, blbe, chcež do držky, debyle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele