play off - osmifinále
26.06.2006 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SPORNÁ PENALTA SKOLILA KLOKANY

Guus Hiddink tentokrát nedotlačil svůj tým do čtvrtfinále MS. Australané hráli téměř celý poločas v početní převaze, Tottiho penalta z poslední minuty zápasu jim však zlomila vaz. Diváci namlsaní ze včerejších karetních hodů si přišli na své i dnes. Španělský rozhodčí Cantalejo ukázal jednu červenou a šest žlutých.

Ani jeden z trenérů nemohl poslat do zápasu ideální jedenáctku. Australskému kouči chyběla největší hvězda Harry Kewell a vykartovaný Emerton, Ital Lippi se musel obejít bez zraněného Nesty a distancovaného De Rossiho. Navíc se rozhodl Tottiho nahradit Del Pierem, přestože se tato alternace v předšampionátové přípravě vůbec neosvědčila.

Kdo viděl předchozí zápasy italského národního mužstva, může klidně několik následujících řádků přeskočit. Začátek totiž probíhal podle známých Lippiho not: pozorně bránit prostory kolem vápna, nechat soupeře něco vymýšlet, řečeno hokejovou terminologií, ve středním pásmu, ale blíže ho nepouštět, zbytečně se neunavovat a postupně začít hrozit pomocí brejků na druhé straně.

O rychlé výpady vpřed se staral především Gilardino, nejnebezpečnější střelu borců z Apeninského poloostrova ovšem vyslal ve 22. minutě po krásném uvolnění přes obránce Toni. I klokani se ale dostali do šancí, a to po dvou trestných kopech. V polovině první půle hlavičkoval Viduka jen do Buffona, s Chipperfieldovým pokusem ze 30. minuty už měl italský brankář více starostí, nicméně i ten zneškodnil. Jinak defenzíva řízená bezchybným Cannavarem nedovolila soupeři nic.

První poločas se hrál téměř bez přerušení, po změně stran se však zápas začal kouskovat. Zvýšil se počet faulů, za ten, dle mínění hlavního rozhodčího, nejostřejší inkasoval Materazzi v 50. minutě červenou kartu. I tak se jihoevropané dostávali častěji k zakončení. Gól ovšem ne a ne padnout, na hřiště proto přišel Francesco Totti.

Ke konci obvyklé devadesátiminutové hrací doby využívali Australané své početní převahy a několikrát vystrašili příznivce Lippiho hochů, nejaktivnější byl muž s italskými předky Bresciano.

Když na australskou branku vypálil Iaquinta a míč ani tentokrát v síti neskončil, všichni už se začali připravovat na prodloužení. Chvíli poté se však k sólu v pokutovém území odhodlal Grosso a do cesty mu padl bránící Neill. Nedá se říci, že by obránce Palerma neměl čas se mu vyhnout, přesto se ochotně poroučel k zemi. Pan Cantalejo odpískal penaltu. Ačkoliv gólman Schwarzer vystihl směr, Tottiho rána vplula do brány a ukončila zápas. Hned po rozehrání totiž zazněl závěrečný hvizd.

Před čtyřmi lety poslala Buffona, Del Piera a jejich spoluhráče domů Hiddinkem vedená Korea, dnes Austrálie pod taktovkou tohoto trenéra neuspěla. Účet je tedy vyrovnán.

O postup mezi nejlepší čtyřku se Italové utkají 30. června v Hamburku s vítězem zdánlivě nejslabšího osmifinále, v němž se dnes ve 21:00 střetnou Švýcaři s Ukrajinci.

Autor: Jan Švestka

Komentáře (116)

Přidat komentář
Shevchenko

2:1 (Pirlo,Gilardino-Viduka)

Reagovat
smazaný uživatel

Austrálii strašně fandim, Italskej fotbal nemusim... I proto že nás vyřadili, ale prostě italská kopaná se mi nezamlouvá celkově... Proto bych byl strašně rád, kdyby postoupila Austrálie, bohužel Italové s vidinou lehkého čvrtfinále (SWI-UKR) půjdou pevně za svým cílem a houževnaté Austrálce nakonec udolají, byť se štěstím o gol... Muj tip 2:1...

Reagovat
HOST*

Kaka has put the Real Madrid rumours behind him by pledging his future to Milan.

“I am happy to stay at Milan, that is why I accepted the contract extension until 2011,” said the Brazilian youngster who has been named as a transfer target for Real Madrid.

“I have said it before and I confirm – I really like living in Milan and this too is important when making a decision. It doesn’t matter who is elected for Real, I am staying where I am.”

FORZA MILAN!!! Milan per sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

V druhé lize mu to bude slušet, bohužel vám to ale zařídí hodný strýček Berlusconi.

Reagovat
smazaný uživatel

...by mu to slušelo...

Reagovat
HOST*

Austrálie prekvapive postoupi do čtvrtfinale a porazí svěřence Marcela Lippiho 1:0 moc vam držim palce klokani

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že to klokani (a teď nemyslím ani jeden z těch dvou pražskejch pseudoklokaních klubů, yardo ) to makarónům natřou. Moc jim fandím (ikdyž vyšoupli z turnaje Chorvatsko ), ale přání je asi otcem myšlenky a postoupí korupčníci ze Špageťákova

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám... Byl sem si vsadit za 300... Původně sem chtěl na postup Squadry Azzury, což je dosti pravděpodobné ale nakonec sem tam šoupnul, že 1.poločas ITA-AUS bude plichta, abych moh Klokánkům fandit a současně mi moh i vyjít tiketek

Reagovat
HOST*Miki

Jo oba jste pěkný blbci klokani nemají šanci Italie je roznese na kopytech jako nás a budou mistři světa

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechci ti brát iluze, ale nás moc na kopytech neroznesli. Gól dali hned z první nebezpečnější situace, když předtím přežili tři naše nebezpečný útoky. Kdyby ten gól padl na druhý straně, kdo ví kde by dnes taloši byli ...

Reagovat
Xavi

A co já pamatuju, tak Itálie hlavně ani nikdy nikoho neroznesla. Vždycky dá gól a pak trapně brání a je úplně jedno proti komu hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, však to, ja bych aj tej Austrálii fandil, ale asi to bude márne. Ešte by som dodal, že oni nehrajú nič ani pokým dajú ten prvý gól, proste Taliani...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Totti nemá formu, Alex už neni co bejval a Cassano se zakopal - najednou nemaj čim obsadit svůj nejdůležitější post... Ale směje se na ně štěstí ) přecijenom Austrálie nic moc, pak Švýcarsko nebo Ukrajina - ani jeden nic moc. Prostě vylosování nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to asi vybavujú cez Vatikán, že im to tak furt vychádza

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu, ty zkurvenej rudochu proletářskej! I středně inteligentní šimpanz ví, že pseudoklokaní klub je v Praze jen jeden a to ty zmrdi ze Střížkova... Ale co můžu čekat od člověka, který fandí najednou Spartě a Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytl se

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si se takto virtuálně ukojil, tak mám za dnešek aspoň jeden dobrý skutek

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju, že ti poslední dobou nějak moc tečou nervy. Problémy doma? Kup si viagru

Reagovat
smazaný uživatel

Jen otrok vlastních žláz uvažuje tímto směrem, nebo že by "podle sebe soudím tebe"? Na Bohemku prostě šahat nebudeš, ty sparťanský vemeno!

Reagovat
HOST*Andy

2:1 (Pirlo,Toni-Viduka)

Reagovat
HOST*jampadampa

Nak nějak cítím Australany v semifinále...

Reagovat
HOST*Vosky

Já ale nevidim důvod proč by Austrálie nemohla postoupit... Kdyby Kewell proměnil tu šnaci proti Brazilcům, mohzli i vyhrát. Hrajou zatim jeden z nejlepších fotbalů na MS. Pokud bude Schwarzer chytat dobře, tak podle mě jim tam Kewell dá dva góly a taliáni jedou domů...

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi: pises sracky...Italie da gol a brani???

Mozno byvalo ale teraz to uz vobec neni to stare taliansko a zadne cattenacio sa uz nekona.

Toto zboznujem jak kazdy kyda na talianov jaky hraju odporny fotbal ale na to jak hraju napr. Anglani,to uz nikdo newidi.Tomu hovorim otras. 1 gol.bud priamac alebo vlastny a potom uz len beton.

A vobec,,fandit Spanielom,tak sa tu moc nerozkrikujem,Frantici sa rozohraju a hispanci mozu balit kufre.

No dufam ze "korupčníci ze Špageťákova" nebudu mat probelmy a postupia.AJ ked klokani urcite budu trapit.

FORZA ITALY!

Reagovat
Xavi

No tak Angličani jsou ještě horší než Italové - o tom žádná!

Reagovat
Mata

Korupčníci ze Špageťákova snad angazovali Ivanka nebo co. Tohle byla typicka zizkovska pentle v posledni minute

Reagovat
HOST*Andy

Jinak s tou Francií jsi na mě udělal dojem

Reagovat
HOST*

FORZA ITALIA!

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi: aspon ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak červená naprosto nesmyslná, jasná žlutá. Snad se to nezvrhne jako včera

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo by zatím je to nuda

Reagovat
HOST*

Squadra opet skvele takticky, vynikající fotbálek.

Reagovat
Mata

Tak to ses asi dival na neco jinyho.Tohle ze byl skvelej fotbalek?To mas zrovna na taliry makarony ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Moggi je nesmrtelnej

Reagovat
HOST*

Ten rozhodčí byl úplná tragédie!!! Největší piča, už by neměl pískat. Ale taky jsi nezmínil toho Materazziho, to nebylo ani na žlutou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pojebaný rozhodčí!

Reagovat
PJ

Na žlutou to bylo určitě, ale na červenou ne..

Reagovat
HOST*juraj

na cervenu isto nie, piskaju tam riadne pice

Reagovat
smazaný uživatel

Imho Sivok by předvedl v derby s píšťalkou lepší výkon, než co předváděj rozhodčí na MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ze je Mistrovstvi Sveta? Tohle by se nepisklo snad ani v nasi kapr lize. No to je naprosto neskutecny tohle vazne asi nerozchodim ani nerozdycham takova neskutecna drzost takova nehorazna simulace kam se na ne hrabou portugalci a holandani. NESNASIM ITALY.

Reagovat
HOST*

FORZA ITALIA!!!! Všichni závidíte italům! ITALIA PER SEMPRE!!! Největší vatičky.

Reagovat
HOST*

Vole!

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte raci se nevyjadruj tak hluboko jak klesla italie snad nemuze klesnout zadnej jinej narod na svete.

Reagovat
HOST*

Nezáviď chudáčku. Nevím kam klesla. Jsou to borci!

Reagovat
smazaný uživatel

ubozaku

Reagovat
PJ

To sou fakt borci, když vyhrajou díky vymyšlený penaltě..

Reagovat
HOST*1860

Presne tak, ale ani se nedivim, kdyz jde Italii

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lucas Neill, kterej údajně přestupuje do Barcy, vůbec není špatnej. Tvrdej a technickej universál, za "penaltu" nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taliansko 1:0 Australia

BNo zas rozporuplny match.Uz ma zacina sudcovia srat s tymi kartami.Ved to neni mozne aby bola v kazdom zapase cervena karta.Tym sa ten match uplne znehodnoti.K tej penalte..jasna filmacia,,no co uz...

mam rozporuplne pocity z tychto osemfinalovych matchov a nejsom spokojny

Reagovat
PJ

Je na tomhle mistrovství vůbec normální rozhodčí??

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, Šedivý se Zejdou zůstali doma. Fifa jim nabízela, že budou pískat finále, ale nějak se jim nechtělo, klukum vopálenejm

Reagovat
Mata

Jenze FIFA jim nenabidla ani kapry ani kurvu a jestli ve finale bude nekdo jinej nez Italie, tak jim nikdo neposle ryby ani za piskani roviny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo hustý! Itálie svým klasickým způsobem vyhrála... Já jen doufám, že projde do semifinále, kde si ji podá Argentina, teda pokud nebude proti Německu dohrávat o osmi...

Reagovat
HOST*

Zástupci dvou nejdebilnějších národů na světě si samozřejmě museli pomoct! Debilní Španěl odpískal debilním Italům penaltu v 93 minutě. Tím pro mne skončilo nej podvodnější MS v historii, které bylo rozhodnuto dávno před prvním kopnutím do míče. Kapří česká liga je proti této univerzitě podvodu mateřskou školkou!

Reagovat
HOST*

A co ta červená, to nevidíte????????? Je zařezal v poločase.

Reagovat
HOST*

Musíš ale uznat, že si klokani nekopli ani v početní výhodě (celý druhý poločas). Italové jsou mistři taktiky a defenzívy.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

A nebylo to tak?

Reagovat
HOST*alegre

Tak to teda byla síla! A do toho tady rval jak pominutej jeden Ital, kterej komentuje pro hondurasskou televizi: Hrdinové, moje Itálie. gól! Shevchenko zabije Medinu, já tohohle blba Paolo Agnessiho!

Reagovat
HOST*

vzhůru Itálie!!!

Reagovat
PJ

Nekopli? Na jakej zápas si to koukal?

Reagovat
HOST*

1) nesmyslná červená

2) nesmyslná penalta

Reagovat
Shevchenko

Co to je? Být tam, tak toho Medinu normalně zabiju! Grosso zakopne a ten rozhodčí to odpíská!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Semifinále musí hrát Itálie, Německo, Brazílie a Portugalsko! Takový je příkaz vůdců FIFA, organizačního výboru a sponzorů! To jste ještě nepochopili? Ivánek Vám to nevysvětlil?

Reagovat
HOST*

Portugalsko do top 4 nepatří

Reagovat
HOST*PeteKiller

Hele nevíto jak se jmenuje ta písníčka co hrají vždy po skončení zápasu????

Reagovat
HOST*haha

PSB: Go West

Reagovat
HOST*

To máte za to "klokani do toho"!

Reagovat
HOST*

Polib si *****! Vlastní!

Reagovat
HOST*

Sporná penalta? Neexistujíxí!

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi host..ked pises taketo veci tak si aspon daj nick :X

Presne toto som cakal..jak budu svetci nadavat na talianov po spornej penalte..ale nikdo newidi tu CERVENU???

To bol faul??To by som ani nepiskal,,uz vobec na zltu kartu a cervenu?!?! NONSENS!!!!

Jak sa budu sudcovia uberat v takotmto tempe tak FUTBAL pojde do peknych sraciek..futbal je KONTAKTNA HRA..a ked v kazdom zapase 2 cervene...

do 50 .minuty Taliani hrali uplne normal,,mali dve golove sance,,a podla mna by ten gol ,aj viac uplne na pohodu dali..klokani boli bezzubi...ale ta cervena cely zapas dosrala a taliani sa museli stiahnut a branit..

co sa tyka tej penalty..jasne,,filmarina jak howado..ale mozu za to taliani??? Ze sudca odpiskal penaltu??Powedzte mi ktori z hracov na MS by sa OCHOTNE NEPORUCAL K ZEMI !!!

Tak sa uwedomte co pisete!!!

FORZA ITALY!

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle budeš psát po každém jejich zápase?

Reagovat
HOST*alegre

Ta penalta nebyla, máš pravdu. Materazzi fauloval, ale na červenou?, to ne. Je to podle mne nejhorší MS, fotbal průměrný, otřesní rozhodčí, peníze určují kdo bude hrát a kdo vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal možná i podprůměrný, oproti poslednímu Euru nesrovnatelné.....určitě nejhorší MS (ale aspoň sudí nedělají favorita turnaje z nějakých niemandů jako minule )

Reagovat
Mata

Urcite souhlasim. Videl jsem skoro vsechny zapasy a libily se mi tak ctyri.Kam se MS hrabe na ME a LM. Uz aby zase zacala

A vykon rozhodcich bude velkou omluvou pro rozhodci v nasi lize. Tak dva roky budou rikat ze na MS rozhodci delali vetsi chyby(tri zlute,neexistujici penalta v 93.minute atd) a Kostal a kamaradi se budou u ligy bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jste všichni zapoměli na minulý MS. Tam byli rozhodčí ještě horší!

Reagovat
PJ

Prosimtě, zkus svoje příspěvky dávat pod toho, na koho reaguješ, a ne vždycky jako nový, jo? Je v tom pak zmatek...

Reagovat
PJ

A jinak - to podle tebe nebyl faul? Zajel mu skluzem pod nohy, míč netrefil, co to teda bylo, když ne faul?? Na červenou nebyl, to je fakt, ale ne žlutou určitě jo...

Reagovat
HOST*

Jenže on netrefil ani ty jeho nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty seš hodně zaslepenej tou tvojí Itálií.. To asi fandíš Italům hodně moc, když by si Materazziho faul ani nepískal.. Nevykládej tady o tom, jak se Italové museli stáhnout a bránit, např. proti nám i proti USA hráli dlouhou přesilovku a nevzpomínám si, že by USA bránili, to ses asi díval jinam.. Proti nám toho taky moc nepředvedli, ale mají velké štěstí na lehký los, to se jim jen tak nepoštěstí..Pro mě je to klasická obranná Itálie, prostě žádná změna..Co se týká penalty a speciálně té tvé otázky: Můžou za to taliáni? Ne, nemůžou, můžou za to Australané, neměl codit do souboje, viď..Mě bylo jasné, že to penalta nebyla od té doby, co se začal Gross(o) radovat, že mu ji písknul, to je opravdu nenápadné.. Na závěr shrnutí, jak už řekl merengues, ten Moggi je nesmrtelnej..

Reagovat
antimadrista

Jako odpískat v 94.minutě penaltu, kort takovouhle ( ! ), to je docela vrchol úpadku. Kdybych neměl na Itálii vsazeno, moc bych se zlobil

Reagovat
smazaný uživatel

no faul matterazziho bol ale urcite nje na kartu.

Ak to pojde takymto tempom tak...napr. v LM som cerv. kartu newidel dlho.a na MS?? V kazom zapase aj po dve :X

btw for all: zaslepeny nejsom,,skor tie vase reci o braneni talianov su zaslepene..bol by som widet napr. tu "slavnu" brazilsku sambu keby hrali o 10 hracoch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fakt hňup, proč to nenapšíeš normálně za to?

Reagovat
smazaný uživatel

nj sry :))

nejsom zvyknuty,budem sa snazit

Reagovat
PJ

A za co bys dával karty, když ne za sestřelení ve skluzu bez zásahu míče?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, to mohl bejt zajímavej zápas a já ho neviděl, páč jsem byl na cestách . Dokonce jsem ani neviděl opakovačky těch okamžiků, o kterých píšete, ale musím souhlasit s alegrem a (světe, div se) i s Vincentem. Na tohle MS jsem se těšil jako malej parchant a jsem moc zklamanej. Kromě dvou zápasů Argies, jednoho Brazilců, jednoho našich a dejme tomu 1/8finále Němců jsem neviděl hezkej fotbal. Tragicky hrající mužstva typu Anglie a Itálie (do této party top tragédů patří ještě Francie, ale ta, doufám, dnes pojede zu Hause) postupují, rozhodčí předvádějí pro mě nepochopitelný výkony a dost okatě "drží" ochrannou ruku" nad silnými, kteří mají ještě mnohdy velkou kliku .

Ještě se musím pozastavit nad jednou věcí, která mě vehnala slzy smíchu do očí: trotekční parchanti z minulého MS Korejci SMSkama protestují, že je zařízl sudí . Takhle to vypadá, když si někdo nevidí do huby. Ať se ti kokoti zamyslí, proč vlastně minule došli až do toho jejich slavného semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: Nikoli "zu Hause" ale "nach Hause".

Reagovat
smazaný uživatel

U kurva, sorrrrrrrry

Teď abych chodil kanálama

Reagovat
smazaný uživatel

"U kurva"? To je fakt pěkná kletba, to si píšu. Něco jako "U Croma"...

Reagovat
smazaný uživatel

Crom byl pohanskej bůh, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Ale píšu si bod u tvých mimofotbalových znalostí

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: trotekční - protekční

Reagovat
HOST*Andy

trotekční je taky dobrý, jako trotlové!

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme bol som nas.aný jak brigadýr za tú penaltu, ale potom ma napadlo, že Austrália tam vlastne vôbec nemala byť, pretože postúpila len vďaka gólu z ofsajdu. akže platí vlastne motto z nadpisu s tým dovetkom, že Taliani takto podobne dopadli minulé MS. Škoda že som si nezapamätal, kto to motto vyslovil a od koho si ho vlastne pamätám.

Reagovat
PJ

Oni sice postoupili gólem z ofsajdu, ale zase mam takovej pocit jim nebyly písknutý dvě celkem jasný penalty, takže děkovat rozhodčímu asi nemůžou..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to dnes Micheľ nepokašle, finále je jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeden z posledních kvalitních sudí na světě. Teda, já už si na žádnýho jinýho nemůžu vzpomenout

Reagovat
Xavi

Mě se líbí Markus Merk a taky vždycky dobře pískal ten Dán - Kim Milton Nielsen (ale vůbec nevím jak se píše)

Reagovat
Xavi

Jo a taky nevím co s tím Nielsenem je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež by ma to zaujímalo, ale k Merkovi - má 3x smolu už:

1.......je Nemec a tí môžu ísť ďaleko

2.......aj keby vypadli, môže niekto namietať, že nebude objektívny pre premožiteľa domácich

3.......už spravil aj on veľkú hrubku

Ale na druhej strane dlhodobo je výborný a lobing tiež nie je zlá vec

Reagovat
HOST*1860

Merk? penalta pro Ghanu? nepamatujes..

Reagovat
smazaný uživatel

btw. mě se zatím nejvíc líbil ten rozhodčí z mexika jak včera pískal Ukrajinu se švajcarama(rodriguez se jmenoval???)

Reagovat
Xavi

Já jsem nemyslel tento šampionát...

Reagovat
smazaný uživatel

Merk je votřesnej. Na toho tady nadávám už pěkně dlouho. Je to prodejnej hajzl. A Nielsen? Myslíš toho Nielsena, kterýho v Římě trefili diváci mincí do hlavy, jak blbě pískal? To je stejnej drek a mám dojem, že ukončil rozhodcovskou kariéru. Díkybohu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom, že ty největší chyby dělají rozhodčí z Evropy. Friska, Collinu a Nielsena jsem nesnášel, Merka s Ivanovem taky nemusím, Poll no comment , takže nám asi zbývá ten Michel. Ale i ten bohužel často chybuje

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Ja si pamätám iba dve jeho chyby, bohužiaľ vždy na úkor môjho mančaftu :

1. keď nezapískal penaltu na Raula a my sme vypadli z LM

2. keď vylúčil trnavského hráča a my sme prehrali slov. pohár

Reagovat
smazaný uživatel

no s tym Markusom merkom ako NAJ sucdom si snad robis prdel

Prajem to Michelovi,zasluzil by si to

PJ: A za co bys dával karty, když ne za sestřelení ve skluzu bez zásahu míče?// no neim ci videl ten zaber..skluz tam bol ale DOTYK Matteraziho s australcanom bol minimalny..skor si to odniesol Zambrotta ..proste urcite ne na cervenu kartu

Reagovat
Xavi

No já vím že se mi Nielsen vždycky líbil, pak trochu stangnoval a teď se mi zdá nejlepší asi ten Merk...

Je jasný že u každýho najdeš zápas, kterej se mu nepovedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol ten s tou mincou v hlave náhodou Frisk?

Reagovat
smazaný uživatel

O, pardon, vloudila se mi tam chybka. Seveřan jako seveřan .

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tím vlastně neplatí můj předchozí příspěvek, ve kterým Nielsena pomlouvám. Frisk je ten blonďatej hajzlík, co byl na hřišti vždycky tolik vidět . Tímto se omlouvám Xavimu

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*1860

těžko vybírat, ale asi ten Michel..

Reagovat
HOST*a

Merk? Si sa zbláznil Pštros, satelit, televiza v prdeli!

Reagovat
HOST*Andy

to som pisal já

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jsi to kopnul ty kluku ušatá. Snad na začátku sezony už budeš v top formě!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele