Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina G
08.09.2007 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Nizozemsko - Bulharsko 2:0

Domácí Nizozemsko udělalo výhrou 2:0 výrazný krok za postupem na evropský šampionát, naopak Bulhary odsunula porážka na třetí nepostupové místo. Vyrovnaný první poločas okořenila branka domácích "oranjes". Ve 22. minutě byl záložník madridského Realu Wesley Sneijder faulován Angelovem. Sám Sneijder si postavil míč a z trestného kopu překonal gólmana Ivankova. Ještě předtím minuli branku Bulhar Berbatov i domácí Van Persie. Nizozemci mohli skóre navýšit do první půle ještě dvakrát, ovšem pokusy Sneijdera a Van Bronckhorsta se neujaly. V úvodu druhého poločasu těsně minul branku Van der Sara kanonýr Tottenhamu Dimitar Berbatov. Zaplněná Amsterdam Aréna zažila druhé gólové opojení ještě před vypršením šedesáté minuty. Po centru Babela z levé strany se gólově prosadil Ruud van Nistelrooy. Bulhaři v závěru také zazlobili. V 81. minutě se hezky prosadil Popov, ovšem branku minul. Stejně dopadl čtyři minuty před koncem i Dimitrov.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Tulipány musej! Postupový druhý místo, tak to bude 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemi doma nezavaha... 3:1 (Nistelroooy, Kuyt, Sneijder - Berbatov)

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, hraci realu vedou oranjes vstric svetlym zitrkum :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele