Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina E
06.06.2007 20:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Estonsko - Anglie 0:3

Návrat Davida Beckhama s sebou pro Angličany nese samá pozitiva. Už v přátelském utkání s Brazílií záložník Realu Madrid ukázal, jak platným je členem, a hodně vidět byl i v souboji s Estonskem.

V šesté minutě zahrozil jako první právě Beckham, když mířil nepřesně z trestného kopu. Neuspěli ani jeho spoluhráči King a Lampard, na druhé straně pálil Terehhov nad. Pořádně oddechnout si Angličané museli ve 25. minutě, v níž Lampard zbytečně ztratil míč a od pohromy Albion ubránil pouze včasný zákrok Terryho.

Jinak to ale byli hosté, kdo udával tempo hry a po dvou nepřesných pokusech Beckhama se zasloužené odměny dočkali ve 37. minutě. Centr Bridge sklepl Crouch k nohám do té doby neviditelného Colea a ten dokázal dostat míč do sítě - 0:1.

O chvíli později centroval znovu Bridge a Lampard tentokráte hlavičkoval těsně mimo. Tečku za prvním poločasem pak udělala zblokovaná střela Gerrardaa hlavička Crouche.

I po změně stran se hrálo podle anglických not. V 54. minutě ukázal svou genialitu Beckham, který krásně našel Crouche a útočník Liverpoolu zvýšil již na 0:2. Beckham si nakonec připsal ještě jednu gólovou přihrávku, v 62. minutě našel přesným centrem Owena a ten zatloukl třetí hřebíček do estonské rakve - 0:3.

V 68. minutě nahradil Beckhama za obrovského potlesku Dyer, po jehož přihrávce nechal jenom vyniknout Pooma Downing. Anglie si závěr utkání již pohlídala a připsala si důležité tři body. V tabulce jí sice stále patří až čtvrtá příčka, vzhledem k remíze Chorvatska a Ruskem si ale na postup mohou brousit stále čtyři týmy.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

0:3- 2xDavid Beckham. England England!

Reagovat
HOST*

England parada!!! Diky moc. Beks,byls skvely,dva supercentry opet Anglii priblizuji vice EURU. England to zvladne!!!

Reagovat
HOST*McProjda99

já chci remízu,mam oboje země rád-v Anglii je Fc Liverpool a v estonsku se vyráběj rybí prsty

Reagovat
HOST*Thomas

rybí prsty se vyrábějí všude, akorát v estonsku do nich melou chobotnice

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

angláni potřebují výhrát a estonci jsou už v pi.i takže 0:6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele