24. kolo
18.02.2023 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cheick Keita v souboji se Sofianem Diopem (© AFP)

Na jihu Francie se gólu nedočkali, OGC Nice remizovalo s Remeší

Jen tři střely na branku a nakonec žádný gól - takovou vizitku mělo utkání mezi domácími Les Aiglons a Remeší. Nejblíže byl gólu remešský Balogun, který neproměnil pokutový kop! S konečným výsledkem 0:0 budou přesto spokojenější hosté.

I když v Nice žádný gól nepadl a i počet střel na branku byl omezený, bez šancí se utkání nehrálo. Oba týmy si jich dokázaly vytvořit několik, nicméně s jejich proměňováním už to bylo horší.

Tu úplně první měl po pohledné kombinaci Ramseyho s Moffim druhý jmenovaný, ovšem v bezprostřední blízkosti pálil těsně vedle tyče. Ve 23. minutě neuspěl ani Todibo, který dokonce ani nezakončil, a přitom byl před brankou sám se svým spoluhráčem. Inkriminovaný okamžik chtěl Todibo odčinit, a tak později zkoušel střelecké štěstí z dálky, jenže neúspěšně. Neproměněné příležitosti mohly Aiglons mrzet.

Až po změně stran se dostala ke slovu i Remeš, ve 48. minutě zazdil tutovku Balogun. Jeho vrchol smůly každopádně přišel na řadu až později. V 55. minutě odpískal sudí pokutový kop za nedovolený zákrok Todiba na Baloguna, avšak sám postižený Schmeichela nepřekonal. Gólem nakonec neskončila ani situace Thurama či na druhé straně hlavičkujícího Van Bergena. Je to škoda, utkání mezi OGC Nice a Remeší určitě mělo na to, aby nabídlo divákům minimálně jeden gól.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele