4. kolo
28.08.2022 15:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Renaud Ripart (© AFP)

Angers znovu nedohrálo v jedenácti a z Troyes odjíží s prázdnou

Gérald Baticle ví, že bude nutné zapracovat na disciplíně. Jinak se budou další body ke dvěma stávajícím přičítat složitě. Bruno Irles se se svým týmem naopak může radovat, jelikož po čtyřech kolech nebude mít na kontě nulu.

Že by to pro Estac mohlo dopadnout dobře, naznačila už 12. minuta. Batista Mendy dostal za svůj zákrok žlutou kartu a domácí dostali příležitost rozehrát standardní situaci. Rony Lopes vymyslel ideální centr pro Renauda Riparta, jehož hlavička přelobovala Paula Bernardoniho a skončila na místě určení - 1:0.

Ostrý souboj Floriana Tardieua s Mendym přinesl druhou žlutou pro dvaadvacetiletého obránce. Početní výhody mohli domácí využít už za čtyři minutky, ale Bernardoni svůj tým podržel. Stejně si počínal i v minutě pětatřicáté, když zkrotil nepříjemnou ránu z kopačky Ronyho Lopese.

Hned poté orazítkoval tyčku Yoann Salmier. V nastaveném čase úvodního dějství se prosadil Thierno Baldé. Ke své smůle stál v ofsajdu, takže Troyes šlo do šaten s těsným náskokem. Znásobit se mohl krátce po startu druhého dějství. Renaud Ripart však muže v rukavicích nepřelstil. Před uplynutím první hodiny hry měli domácí další dvě dobré šance.

Dočkal se až v 61. minutě Mama Baldé, když mu do ideálního prostoru posunul míč Rominigue Kouamé - 2:0. V 68. minutě se hostům podařilo snížit. Míč propadnul až do vápna, kde se do něj pro Gauthiera Gallona nechytatelně opřel Loïs Diony - 2:1. SCO vycítili šanci kterou definitivně utnul necelých deset minut před koncem řádné hrací doby Wilson Odobert, protože do brankářova protipohybu uklidil Yadeho přihrávku napříč celým pokutovým územím - 3:1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele