29. kolo
02.04.2023 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Angers (© AFP)

Po pěti porážkách v řadě si Angers připisuje znovu na konto alespoň bod

SCO však i s jedenácti body zůstává poslední a vidina setrvání mezi francouzskou elitou začíná se rovnat pomalu zázraku. Naopak tím, že Nice brzy přišlo o brzké vedení, nadále zaostává v honbě za pohárovým umístěním, konkrétně na osmé pozici.

Jak uvedeno, netrvalo to ani 240 sekund, když si Gaëtan Laborde pohlídal ofsajdovou hranu a z levé strany zaběhnul do vápna, kde předložil Teremu Moffimu, pro kterého nebyl problém z bezprostřední blízkosti dopravit míč na místo určení - 0:1. Aaron Ramsey při snaze o pojistku selhal, zatímco Nicolas Pépé neprostřelil před sebou stojícího obránce.

A tak se stalo, že v závěru úvodní čtvrthodiny neodhadnul Dante dráhu Pablem Rosariem tečovaného balonu, který jej tudíž přeskočil, díky čemuž mohl Ibrahima Niane z blízka překonat Kaspera Schmeichela - 1:1. Další fáze utkání se hrála v daleko větším klidu, tudíž i bez velkých příležitostí. Až ke konci první půle to rázně zkusil Batista Mendy, nicméně zařízení minul.

Po změně stran musel dánský gólman ve službách Les Aiglons řešit zmatky ve vlastní defenzivě. A krátce poté vyrážel dobrou navštívenku od Nabila Bentaleba. V 57. minutě si vysloužil potlesk Paul Bernardoni, když dokázal vytěsnit Pépého hlavičku, na níž mu poslal výborný centr Laborde. Následně se exekuce přímého kopu ujal Himad Abdelli, avšak hostující jedničku příliš nevylekal.

Také další Pépého střela byla zblokovaná, kdežto Dante se svou pumelicí o kousek netrefil. Badredine Bouanani tečoval přihrávku Brahimiho mimo. Rovněž střídající Halid Šabanović ztroskotal na dánské reprezentační jedničce, zatímco Bentaleb při posledním zakončení zápasu pohříchu nenašel prostor mezi třemi tyčemi.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele