2. kolo
15.08.2021 15:00 CET
3 : 3
(2:3)

Reportáž

Moreto Cassama (© AFP)

Přestřelka mezi Remeší a Montpellierem nakonec vítěze nepoznala

Zatímco v únoru oba celky uhrály ve vzájemném klání bezbrankovou remízu, o šest měsíců později bylo k vidění hned šest branek. Spokojenější s výsledkem budou více zřejmě domácí, protože se jim podařilo vyrovnat až v závěrečné desetiminutovce.

První střelecký pokus si na konto připsal už ve 3. minutě domácí Xavier Chavalerin. Jenže úvodní branku zaznamenal o 120 sekund později Nicolas Cozza, když se k němu odrazil balon po nešikovném zásahu obránce. Pro dvaadvacetiletého hráče pak nebyl problém z bezprostřední blízkosti usměrnit míč za záda Predraga Rajkoviće - 0:1.

Že by si hosté mohli náskoku užívat nějak dlouho, to se rozhodně tvrdit nedá. Už v 7. minutě totiž Hugo Ekitike v soupeřově šestnáctce podržel balon, načež ho posunul doprava na Moreta Cassamu, který bez větších potíží rozvlnil síť - 1:1. Následující minuty patřily MHSC. Dvakrát to zkoušel Téji Savanier, jednou Andy Delort.

Jenže do vedení šli svěřenci trenéra Óscara. Ve 26. minutě se Moreto Cassamá rozhodnul, že dojde až do vápna, načemž jeho přesná střela skončila u levé tyčky - 2:1. Vyrovnání přišlo na pořad odpoledne v minutě devětatřicáté. Florent Mollet centroval od rohového praporku na hlavu Andyho Delorta, který využil drobného zaváhání srbského brankáře - 2:2.

Výživný první poločas přinesl dohromady pět branek. Ta poslední padla dvě minuty před vypršením řádné hrací doby. Nepovedená střela skončila u Gaëtana Labordeho, jenž zády k bráně prásknul do míče patou svojí pravé nohy - 2:3. Diváci byli právem zvědaví na to, co přinese druhá pětačtyřicetiminutovka.

V té se věru gólové hody nekonaly. A nedošlo ani na penaltu, která byla po konzultaci s asistentem u videa v 58. minutě odvolána. Krátce po vypršení úvodní hodiny hry se v dobré pozici ocitnul Ilan Kebbal. Dimitry Bertaud dokázal vytáhnout tuhle výživnou ránu na roh. Brankář ve službách La Paillade byl v permanenci i nadále. V této fázi však chytal spolehlivě.

Inkasoval až v 82. minutě, když se míč po nešikovném obranném zákroku odrazil na hranici vápna, kde do něj prásknul Ilan Kebbal a jeho přízemní střela skončila na místě určení - 3:3. Další minuty přinesly spíše nepřesnosti. Výjimku tvořil akorát pokus Andyho Delorta, který vyrazil Rajković už v nastaveném čase.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele