13. kolo
07.11.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Monaco veze z Remeše jenom bod

Knížecí klub tak počítá další ztrátu, která ho odsunula až do středu tabulky. Ta je ovšem tradičně vyrovnaná, takže klesat na mysli nemusí ani Óscar, přestože jeho Remeš zůstává nad sestupovými vodami pouze zásluhou lepšího skóre.

Na začátku utkání vyzkoušel pozornost Predraga Rajkoviće svou dobrou střelou Aurélien Tchouaméni. Další minuty přinesly opatrný fotbal, což s sebou paradoxně přineslo i několik nepřesností. V pětadvacáté minutě sehráli hosté rychlý protiútok, v jehož závěru obrana zblokovala zakončení Ismaila Jakobse.

Hned poté se pokusil přehodit brankáře Alexandr Golovin, nicméně stál až příliš blízko. Ve čtyřiatřicáté minutě vypálil Youssouf Fofana a k jeho nelibosti nakonec balon přeletěl břevno. Ve zbývajících minutách úvodního poločasu nedokázal nic vymyslet ani Wissam Ben Yedder, jenž se tentokrát nemohl spolehnout na výpomoc kolegy Vollanda, který přišel na trávník až po hodině hry.

V 56. minutě centroval Golovin a míč skončil na boční síti. Nutno ovšem podotknout, že domácí defenziva měla vše pod kontrolou, resp. se tak alespoň tvářila. V 68. minutě se k hlavičce dostal Mathieu Cafaro. Chyběla jí ale přesnost. Ten samý fotbalista se připomněl za šest minut znovu. S jeho přímým kopem si dokázal k radosti monackého kouče Nika Kovaće gólman Nübel poradit.

Následně to zkusil Tchouaméni, leč o této jeho střele se určitě dlouho mluvit nebude. Po něm se osmělil Fofana, jenž by ovšem potřeboval, aby brána měla o poznání větší rozměry. V nastaveném čase mohl trefit všechny tři body Volland, kdyby ve svém hlavičkovém zakončení neselhal. Na rozdíl od květnového vzájemného klání těchto celků, tentokrát tedy nedokázalo Monaco vsítit ani ten jeden gól.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele