7. kolo
22.09.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Ludovic Ajorque (© AFP)

Lens si před prázdnými tribunami neporadilo se Štrasburkem, utrpělo první porážku sezóny

Až v kole číslo sedm přišli fotbalisté Lens o svou neporazitelnost. I tak ovšem jejich konečná porážka neměla výrazný vliv na průběžné pořadí v tabulce, i nadále se totiž nacházejí v jejím popředí se dvanácti získanými body. Štrasburk naopak potvrdil, že po nevalném startu nového ročníku se neustále zlepšuje, a uzmul své třetí vítězství z uplynulých čtyř odehraných klání.

Lens nepředvedlo vyloženě špatný výkon, především v prvním poločase si umělo tvořit šance potřebné ke skórování, jenže neproměnilo ani jednu z nich. V 8. minutě zahrozil Medina, ve 25. minutě naopak Saïd, avšak ani jeden z nich v koncovce neuspěl. Situace se však domácím notně zkomplikovala zkraje druhého dějství, rozhodčí Stinat je totiž náhle poslal do oslabení.

Danso určitě nemínil schválně ohrozit zdraví soupeře, podrážkou kopačky však zkrátka trefil soupeře Caciho, a tak viděl přímou červenou kartu. Tahle rána, s přispěním toho faktu, že pro tento duel nesměli být přítomni diváci na stadionu, jelikož vedení soutěže vydalo takový trest kvůli výtržnostem fandů v nedávném derby s Lille, jako by předznamenala nezdar Sang et Or.

Přesilovku se do té chvíle nepříliš aktivnímu Štrasburku podařilo využít. V 67. minutě vyslal z pravé strany Djiku dlouhý centr do pokutového území, tam na zadní tyči našel spoluhráče Caciho, jenž míč sklepl hlavou pro Ajorqueho, a ten lehce rozvlnil síť. Nejblíže měl srovnání stavu Sotoca, avšak zamířil smolně do obou tyček a z dorážky nezacílili ani Medina a Fofana.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele