30. kolo
02.04.2022 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Andy Delort (© AFP)

Stade Rennes veze z Azurového pobřeží bod

Důležitý souboj o Ligu mistrů mezi OGC Nice a Stade Rennes sice vítěze nepoznal, ale spokojenější budou s bodem hosté. Remíza 1:1 totiž dočasně posouvá hráče Rouge et Noir na průběžnou druhou příčku a ta jak víme zaručuje přímý postup do milionářské soutěže. Prakticky vzato se ale boj o tyto příčky dramatizuje.

Na Allianz Riviéře se poněkud překvapivě střetly čtvrtý tým tabulky se třetím a jak už to tak v rámci Ligue 1 bývá, duel skončil smírem. Z konečného výsledku budou mít největší radost v Marseille, protože místní Olympique bude mít možnost se na druhou příčku vrátit, přičemž stačit bude i bod.

Stade Rennes nakonec překvapivě ovládlo vedlejší statistiky jako jsou držení balónu nebo počet střel na branku, nicméně skóre na svojí stranu nestrhlo. Od začátku to byla vyrovnaná podívaná, kde se nic moc nedělo. Až po půlhodině vyzkoušel pozornost brankáře Alemdara Andy Delort a balón skončil v jeho náruči. Na druhé straně tasil o dost těžší zákrok Benítez, ale všemu předcházel ofsajd a tak veškeré vzrušení bylo marné.

V podobném duchu se pokračovalo i po změně stran. V 52. minutě vyzkoušel střelecké štěstí i Gäetan Laborde a za Benítezem zazvonila tyčka! Bezbrankový stav nakonec vydržel do 67. minuty, kdy to domácím už vyšlo. Atal výborně načasoval centr na malé vápno, kde ze vzduchu udeřil Andy Delort.

Domácí se radovali z vedení jen zhruba deset minut. Poté, co Bourigeaud rozehrál standardku, se trefil rovněž hlavou Martin Terrier - 1:1. Rennes si nakonec mohlo odvézt všechny body, ale v poslední šanci zápasu hlavičkoval mimo tyče Santamaria. Stade Rennes nakonec remizovalo v Nice 1:1 a minimálně do nedělního večera se posouvá na druhé místo tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle jsou bookmakerovi zápasy. Ještě akt. kurzík 3,19-3,4-2,4.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele