15. kolo
27.11.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Fabien Centonze (© AFP)

Šok v Nice, domácí prohráli s posledním týmem tabulky

O tom, že je francouzská nejvyšší soutěž hodně nevyzpytatelná, netřeba dlouho povídat. Přesto je porážka Nice od Met velkým překvapením. Les Aiglons si s organizovanou hrou a pevnou defenzívou Met nevěděli rady a na branku Centonzeho nenašli odpověď.

Pro OGC Nice je to už druhá domácí porážka v řadě a třetí domácí zápas po sobě, ve kterém nedokázalo zvítězit. V celkovém kontextu to znamená, že o druhé místo po tomto kole takřka jistě přijde.

Od úvodního hvizdu se hrálo na Allianz Riviéře pěkně od podlahy. Ani jedna strana nešetřila tu druhou a sudí musel velice rychle uklidňovat situaci udělením žlutých karet. Ve 31. minutě se pak hostům podařilo rozjet rychlou akci, na jejímž konci byl gól. De Préville poslal ideální přízemní centr a Fabien Centonze z malého vápna prostřelil brankáře Beníteze. Nice mohlo do šaten odpovědět, ale hlavičku Delorta zlikvidoval brankář.

Jihofrancouzi potřebovali výrazně přidat a pět minut po přestávce doufali, že zákrok na Delorta bude posouzen jako penaltový. Sudí skutečně odsouhlasili faul, nicméně mimo šestnáctku a z následné standardní situace nic nebylo.

Čtvrthodinu před koncem střílel vedle Schneiderlin a stejnému hráči nevyšlo zakončení ani v nastaveném čase. Nice se chytlo do křeče a nakonec Metám odevzdalo všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele