20. kolo
09.01.2022 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nantes a Monaco si opět body rozdělily

V sezoně 2021/2022 tedy ani jeden z klubů nepoznal ve dvou vzájemných zápasech radost z vítězství. Les Canaris však počtvrté v řadě neprohráli a zůstávají na dohled pohárovým příčkám, což platí i pro knížecí celek, který poprvé v lize vedl Philippe Clement.

První velká šance přišla na pořad podvečera v 5. minutě, kdy Caio Henrique pobídnul Sofiana Diopa, jehož výborně vychytal Alban Lafont. Záhy na opačném pólu chyboval Pedro Chirivella, ovšem Ludovic Blas si vylámal zuby na Alexanderu Nübelovi. V závěru úvodní čtvrthodinky to byl znovu Diop, kdo neúspěšně zkusil štěstí.

Třetí střela jednadvacetiletého rodáka z Tours byla k vidění ve 24. minutě. Bohužel pro hosty nepatřila k nejpřesnějším. Ve čtyřiatřicáté minutě pálil Ismail Jakobs. Starosti jedničce ve službách FC Nantes tímto pokusem nenadělal. Randal Kolo Muani byl v úvodní půli bez parťáka Kalify Coulibalyho, který reprezentuje Mali na Africkém poháru národů, v podstatě neviditelný.

Na úvod druhého poločasu o sobě dal dvakrát vědět Ludovic Blas. Zvláště druhá šance volala po gólu, jenže z hranice malého vápna z voleje přestřelil. Chirivela při další příležitosti ztroskotal na Nübelovi. Těsně před vypršením hodiny hry se znovu připomněl Blas, avšak zase si mohl jenom drbat hlavu, že ani tuhle dobrou možnost nevyužil.

Sébastien Corchia byl v 61. minutě přesný natolik, že monacký brankář neměl velké starosti. Misky vah mohl na monackou stranu třináct minut před koncem překlopit Myron Boadu, který si po přihrávce Vandersona, tedy jiného střídajícího hráče, nejprve míč zpracoval, leč následně jej poslal vedle pravé tyče. Remíza tedy nakonec zřejmě zasloužená.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele