25. kolo
20.02.2022 15:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Wahbi Khazri (© AFP)

ASSE a Strasbourg se rozešly smírně

Domácí sice dokázali vstřelit brzký gól, jenže ve finále jim vytoužené tři body nepřinesl. Racing naopak potvrdil dobrou formu a drží se na vynikající čtvrté pozici.

Už ve 4. minutě svého brankáře vůbec nepotěšil Gerzino Nyamsi. Matz Sels nemohl tuhle nepovedenou malou domů zastavit jinak, než rukou. A to znamenalo pro Les Verts nepřímý kop z deseti metrů. Denis Bouanga posunul na Ryada Boudebouze, který propálil všechno, co mu stálo v cestě - 1:0.

Ve 21. minutě bylo vyrovnáno. Paul Bernardoni věřil, že Prcićův centr zvládne zasáhnout. Jenže místo toho se balon po odrazu snesl na hlavu Habiba Dialla, který zakončoval do odkyté klece - 1:1. Antony Gautier při následné konzultaci s kolegou u videa žádný prohřešek proti pravidlům neobjevil. Nerozhodný stav platil pouhých devět minut.

Frédéric Guilbert rozehrál standardní situaci. Diallo na centr o kousek nedosáhnul, jenže za ním všechno jistil Lucas Perrin, jehož volej zapadnul k pravé tyči - 1:2. Z časomíry neuteklo ani 240 sekund skóre se znovu měnilo, tentokrát už naposledy. Bouanga poslal výbornou přihrávku na zadní tyč, kde zblízka zakončoval zcela nepokrytý Wahbi Khazri - 2:2.

V 52. minutě z první zkusil štěstí Zaydou Youssouf a Sels musel vytáhnout výborný zákrok. Krátce po něm se k míči dostal Khazri a k radosti příznivců Strasbourgu minul. Pohledné fotbalové akce se na další minuty vesměs vytratili. Až deset minut před koncem se na penaltě opřel hlavou do balonu Youssouf, jenže neuspěl. Bernardoni pak výtečně přečetl hru a ve správný okamžik sebral míč Gameirovi. Střídající Hamouma našel v nastaveném čase jenom připraveného Selse.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele