24. kolo
13.02.2022 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Thomas Monconduit (© AFP)

Zápas Monaka s Lorientem vítěze nepoznal

I proto, že nejlepší střelec soutěže Wissam Ben Yedder podruhé za sebou neskóroval. Jeho zaměstnavatel má však pohárové příčky na dosah. Naopak v případě Les Merlus se nic nemění na tom, že jsou nadále výrazně namočení do hry o setrvání mezi elitou.

Zřejmě největší příležitost této partie byla k vidění už v její 4. minutě. Po centru z levé strany hlavičkoval v ideálním prostoru se nacházející Brazilec Vanderson. Bohužel pro knížecí klub cílil vedle levé tyčky. Quentin Boisgard pak prověřil pozornost Alexandera Nübela, která byla ovšem k nelibosti příznivců a příznivkyň bretaňského celku naprosto bezchybná.

V závěru úvodní desetiminutovky přispěchal se svou trochou do mlýna Houboulang Mendes, jenže mu scházela přesnost. Pokus Jeana Lucas možná mohl Dreyera mezi třemi tyčemi pozlobit, kdyby ovšem nebyl cestou sražen do bezpečí. V závěru první půl hodiny se dostal ze všech nejvýše Aurélien Tchouaméni. Bohužel ani jeho hlavička nebyla gólová.

Následně se připomněl Ben Yedder, neseřídil si ale optimálně mířidla. Do konce počátečního dějství už se na trávníku nic pozoruhodného nestalo. Tedy snad s výjimkou žluté karty pro Caio Henriqueho, jenž si z ní vůbec nic nedělal. Po změně stran se pro ten či onen mančaft rovnalo ohrožení soupeřovi svatyně v podstatě Mission: Impossible. Až v 82 minutě hlavičkoval z hranice vápna Wissam Ben Yedder a muž v rukavicích zachránil famózním reflexem svému týmu bod.

V nastaveném čase ještě zkusil štěstí Aleksandr Golovin, nicméně balon skončil vedle tyčky. Skvadra Philippa Clementa má nadále minimální ztrátu na poháry a není pochyb, že ji bude chtít smazat za týden proti poslednímu Girondins Bordeaux. FC Lorient přivítá v domácím stánku Montpellier, což je při současné formě jistě hratelný protivník.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pěkná odmocninka. To by mohl být výmrd jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu se ptám. Kdo a odkud řídí centrálně tento zkurwený , zavšivený bordel???? Jak je možné , že Monaco předchozí 4 zápasy doma vyhrálo- v Každém z nich byl na jedničku vyžší kurz. Aby to nebylo málo tak ve všech dali 2 a více golu.

Reagovat
Pharrell

3:1 ASM win

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele