7. kolo
22.09.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jimmy Cabot a Gerson (© AFP)

V utkání Angers proti Marseille branka nepadla

Nebylo to zrovna pohledné utkání. K vidění bylo jen minimum šancí a jak Angers, tak i Marseille vystřelili jen jednou na branku. Zejména pro hosty je remíza velkou ztrátou, ačkoliv tým z jihu Francie zůstává neporažen.

Olympique Marseille cestoval na půdu Angers jako favorit, který se v případě vítězství mohl přiblížit vedoucí Paříži. Střelný prach ale Les Phocéens zvlhl a v zápase žádný gól nepadl. Nemuselo to trvat dlouho a Marseille klidně mohla vést 1:0. Ve 14. minutě se totiž dostal do samostatného úniku na brankáře Bernardoniho Henrique, ale naneštěstí pro Marseille zvolil kličku, kterou mu brankář Angers vystihl. Na druhé straně se zase dostal do zakončení Capelle a z první branku minul. To byly zároveň největší šance v průběhu prvního poločasu, který toho jinak moc nenabídl. Obecně byl průběh utkání spíše zklamáním.

Diváci na stadionu Raymonda Kopy se nedočkali ani po změně stran. Ve 49. minutě se sice rýsovala nadějná možnost pro Chabota, ovšem k zakončení nedošlo. Angers hrozilo především z protiútoků, jenomže žádný z nich nedokázalo dovést do zdárného konce.

Šancí bylo ve druhém poločase ještě méně a spíše se hrálo soubojové utkání. Až osm minut před koncem se Olympique naskytla obrovská příležitost. Do samostatného úniku se dostal Bamba Dieng, Bernardoni byl ale rychle z branky a loženku zneškodnil. Oba týmy vystřelily za celé utkání jen jednou na branku a tak není divu, že zápas skončil 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele