27. kolo
28.02.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V zápase Remeše s Montpellierem branka nepadla

Hráči Montpellieru jako by měli v paměti, že při prvním vzájemném klání této sezony s Remeší prohráli 0:4. Tentokrátoba celky vyprodukovaly za devadesát minut (plus nějakého to nastavení) dohromady pouhých pět střel, přičemž ani jedna z nich nemířila mezi tři tyče! To se pak těžko dávají góly.

V úvodu utkání byly k vidění pouze náznaky příležitostí. Po patnácti minutách se osmělil Florent Mollet, ale jeho pokus obrana zblokovala. Bezmála třicetiletý záložník ve službách jihofrancouzského klubu při následující akci hledal Stephyho Mavididiho, jenž by měl jedinečnou šanci ke skórování nebýt výborného zákroku Wouta Faese.

V poslední době trochu zvlhnul střelecký prach Boulayemu Diovi. Prozatím dvanáctigólový forvard se nedokázal prosadit ani v tomto domácím střetnutí. Ve vzpomínaném říjnovém duelu na Stade de la Mosson, se přitom blýsknul hattrickem. Tentokrát si ho defenziva všímala o poznání kvalitněji.

V 56. minutě došlo zřejmě na největší možnost celého klání. Thomas Foket si zaběhnul z pravé strany do vápna, načež vracel pod sebe na výborně postaveného a zcela osamoceného Nathanaëla Mbuku, jehož rána mířila bohužel pro celou Remeš mimo. Ve zbývajících minutách už nedokázal ani jeden z borců na hrací ploše nic kloudného vymyslet.

Trochu to vypadalo, že i kdyby se hrálo 180 minut, stejně by nikdo nedokázal rozvlnit síť za zády soupeřova gólmana. Les Rouges et Blancs setrvávají po sedmadvaceti kolech na třinácté příčce a v týdnu zajíždějí do Nantes. La Paillade mají na osmé pozici pohárové příčky nadále na dosah a poskočit na ně můžou za určitých okolností už v případě výhry nad Lorientem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele