18. kolo
06.01.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Remeš se s Dijonem podělila o body, zápas skončil 0:0

Bez branek i bez větších příležitostí. To byl zápas 18. kola francouzské nejvyšší soutěže mezi Remeší a Dijonem. Zatímco domácí alespoň zvládli zaměstnat brankáře Racioppiho třemi střelami, hosté netrefili branku ani jednou.

Zápas byl důležitý z hlediska záchranářských prací. Dijon se před tímto kolem nacházel v sestupovém pásmu a ani Remeš si hluboko ve druhé polovině tabulky nemohla vyskakovat.

Nutno podotknout, že to nebyl kdovíjaký fotbal. První poločas nenabídl žádnou velkou šanci, ale jen spoustu nepřesností a tuhý boj ve středu hřiště. Nejzajímavějšími okamžiky tak byly dvě udělené žluté karty.

Bohužel ani druhá půle nepřinesla v tomto ohledu změnu. Oba celky se po hodině hry pokusily oživit ofenzívu střídání a alespoň to přineslo částečné zlepšení. V 73. minutě se zrodila asi největší šance utkání, když Abdelhamid z malého vápna hlavičkoval od země na branku. Pochvalu přitom zaslouží hostující brankář Racioppi.

Ani v závěru zápasu se hra neotevřela a oba celky jakoby byly s bezbrankovou remízou spokojeny. Výsledek 0:0 znamená, že se Remeš drží na patnáctém místě o pět bodů před osmnáctým Dijonem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele