12. kolo
27.11.2020 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Adrien Hunou (© AFP)

Rennes venku oslabený Štrasburk neskolilo, domů si odvezlo bod

Ani jeden z celků aktuálně neoplývá vůbec povedenou formou. Zatímco Štrasburk si drží svou negativní výkonnost vlastně už od začátku sezóny, Rennes napříč všemi soutěžemi strádá už několik týdnů po sobě. Hosté byli v utkání aktivnější, vystřelili třeba na bránu více jak třikrát než jejich soupeř, jenomže ani v početní výhodě pak vítězství prostě nevydolovali.

V posledních dvou zápasech na Stade de la Meinau se ze zisku tří bodů radoval vždy bretaňský klub. I v nynějším případě neměl daleko od skalpu Štrasburku, neboť ten dokonce krátce v první a poté v celé druhé půli hrál v početním oslabení, avšak na první přesný zásah Adriena Thomassona stačil už jen zareagovat svým vyrovnávacím gólem Adrien Hunou.

Už ve 21. minutě přitom Thomasson vyzkoušel svou mušku, leč tentokráte na Gomise nevyzrál, jelikož ten zaznamenal úspěšný zákrok. Tři minuty nato již každopádně šestadvacetiletý Francouz přece rozvlnil síť, to když mu Lala nakrátko přihrál na bližší tyčku a následně z blízkosti překonal hostujícího brankáře, jemuž balón podklouzl těsně pod tělem.

Ovšem ve 40. minutě si pod sebou mužstvo z Alsaska nalomilo větev. Guirassy unikl za domácí obranu, požár na poslední chvíli hasil vracející se Mitrović, který nejenže svého soupeře nedovoleně zastavil ve skluzu, navíc i zasáhl svou rukou míč, a protože se jednalo o vyloženou brankovou možnost, ukázal mu rozhodčí Millot po právu červenou kartu.

Až po obrátce začalo Rennes střádat plány na korigování pro něj průběžně negativního stavu. V 59. minutě se snažil štrasburského gólmana Kawašimu překonat Gboho, nicméně ke změně skóre došlo až v 60. minutě, kdy hlavou na zadní tyči skóroval Hunou. Ten ještě mohl v 84. minutě strhnout vedení na stranu SRFC, nesměl by ale orazítkovat jen brankovou konstrukci.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele