19. kolo
09.01.2021 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Nantes (© AFP)

Montpellier remízoval s FC Nantes 1:1

Na premiérové vítězství v novém roce si musejí týmy Montpellieru a FC Nantes ještě počkat. Jejich vzájemný duel skončil remízou, což pro obě strany vůbec nic neřeší. Domácí tým poslal rychle do vedení Ambroise Oyongo, ale hned na začátku druhého poločasu vyrovnal Imran Louza.

Na úvodní gól se tedy nemuselo čekat dlouho a už po sedmi minutách s ním přispěchal Ambroise Oyongo. HSC si vytvořilo v šestnáctce hostí závar, který utnul až střelou z malého vápna zmiňovaný Oyongo. Následně byli na tahu Kanárci, kteří si větší šanci vypracovali až ve 32. minutě z volného přímého kopu. Tvrdou ránu Sebastiana Corchii však golman Omlin vyrazil na rohový kop. V závěru prvního poločasu musel hostující kouč řešit nepříjemnost v podobě zranění Fabia, kterého nahradil Charles Traoré.

Nantes muselo dohánět jednobrankové manko a to se mu podařilo na začátku druhého poločasu. V 51. minutě předvedl parádní technickou ránu Imran Louza a Omlin se mohl natahovat jak chtěl. Hosté pak měli jednu obrovskou šanci na zvrat, ale Coulibaly napálil balón z malého vápna jen do Omlina. To už se psala 68. minuta. Krátce na to se zaskvěl i Lafont, když u bližší tyče vyrazil nebezpečnou hlavičku.

Opora hostí podobně zasáhla i po hlavičce Delorta z 90. minuty a nic dalšího už se nestalo. Konečná remíza znamená, že oba celky musí na výhru v roce 2021 ještě čekat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele