10. kolo
07.11.2020 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Andy Delort (© AFP)

Bordeaux doma poprvé prohrálo, nestačilo na Montpellier

Před utkáním domácí trenér Jean Louis Gasset hovořil o nedobré atmosféře kolem celého klubu, jeho slova přitom v souboji s Montpellierem jasně dokázala, že nebyla daleko od pravdy. Bordeaux za celých devadesát minut vystřelilo přímo na bránu jen jednou, a protože jeho sok byl také efektivnější v koncovce, radoval se po minulém debaklu s Remeší z výhry.

Hosté zároveň potvrdili, že zrovna na Les Girondins se jim v uplynulých několika případech vždy slušně dařilo, a z posledních šesti vzájemných zápasů už počtvrté zvítězili. I přesto, že montpellierský stratég Michel Der Zakarian nemohl počítat se svým pilířem obrany Hiltonem a též znovu se svou brankářskou jedničkou Jonasem Omlinem, jeho tým udržel čisté konto.

Ještě v první půli nebyla otázka tohoto střetnutí vyřešena. Ben Arfa třeba v 11. minutě minul montpellierskou bránu z přímého kopu, ve 13. minutě si zachytal domácí brankář Costil, který musel být na pozoru vůči pokusu Savaniera. Ve 42. minutě vypálil hodně nebezpečně Zerkane, avšak hostující gólman Bertaud zasahovat nemusel, neboť střela skončila mimo.

Krátce po obrátce se každopádně již gólově prosadilo MHSC, které si pak svoje vedení již pohlídalo až do závěrečných chvil. Laborde unikl po pravé straně, vlétl do šestnáctky, přihrál poté míč blíže do středu, odkud Mollet pohotově zacílil. A v 66. minutě pojišťoval Delort tři body La Paillade, po parádním uvolnění Savaniera pohotově skóroval sám před Costilem.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele