9. kolo
01.11.2020 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V zápase mezi Dijonem a Lorientem gól nepadl

DFCO uhrálo třetí bod v sezoně, což stále stačí pouze na poslední místo. Lorient zůstává nad barážovou příčkou pouze zásluhou lepšího skóre.

V 10. minutě se domácí málem dočkali vedoucí trefy. Střela Rogera Assalého z rohu pokutového území byla sice razantní, ale nakonec o kousek nepřesná. Za deset minut rozehrával od rohového praporku Jordan Marié. K hlavičce se dostal Bruno Ecuele Manga a bohužel mířil mimo. Do konce úvodního dějství se k nepřesnému zakončení propracoval ještě Jérémy Morel.

Na Stade Gaston Gérard se hrál spíše bojovný duel, což do značné míry platilo i pro druhou pětačtyřicetiminutovku. Přesto bylo k vidění několik solidních šancí. Ta vůbec největší se odehrála v 55. minutě. Poté, co si chtěl Armand Laurienté obhodit brankáře Saturnina Allagbého, který po něm sáhl rukou.

Rozhodčí Petit neváhal a okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Yoane Wissa, ale svůj tým do vedení neposlal, neboť trefil pouze pravou tyč. Zaváhání svého spoluhráče se pokusil za deset minut napravit Thomas Mondoncuit. Jeho ránu však obrana srazila do bezpečí. V 76. minutě mířil do pravého horního rohu Mounir Chouiar. Těžko soudit, jak by to dopadlo, kdyby Julien Laporte neodhlavičkoval pryč.

Nějakých šedesát sekund poté mohli Les hiboux udeřit znovu. Po rohu se k hlavičce dostal Mama Baldé a v jeho případě chyběl necelý půlmetr. V jednaosmdesáté minutě zkusil z větší dálky štěstí Mounir Chouiar a tomuto přímému kopu vskutku mnoho nescházelo. V nastaveném čase mohl rozhodnout Mama Baldé, kdyby se jeho střela nevytočila o pár centimetrů vedle pravé tyče.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele