9. kolo
01.11.2020 13:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stephy Mavididi (© AFP)

Mavdidi rozhodl o výhře Montpellieru na půdě Saint-Étienne

Pět porážek v řadě. Taková je aktuální bilance Saint-Étienne, kterému se vůbec nedaří. Svěřenci Clauda Puela doma podlehli i Montpellieru, když o všem rozhodla jediná trefa Mavdidiho z úvodu zápasu.

Teď už to mělo vyjít. Saint-Étienne si na Montpellier věřilo a chtělo s ním na vlastním stadionu konečně zvítězit a utnout sérii porážek, která před zápasem činila čtyři utkání. Ale Montpellier nezačal vůbec špatně a po sedmi minutách měl Mollet zajímavou příležitost, kterou poslal do boční sítě. Bylo to první varování, kterého obrana Les Verts vůbec nedbala.

V 15. minutě totiž přišla druhá šance Montpellieru a ta už skončila gólem. Stephy Mavdidi se protlačil až k hranici šestnáctky odkud vystřelil přesně k tyči a Moulin na balón nedosáhl. Domácí prohrávali a Montpellier měl i další šance. Ve 23. minutě nepříjemně zakončoval Laborde až zazvonila konstrukce Moulinovy svatyně.

První šanci mělo Saint-Étienne přesně po půlhodině hry, ale Kolodziejczak ve vzduchu netrefil branku. To bylo také v prvním poločase všechno. Claude Puel rozhodně nemohl být spokojen a na druhý poločas nachystal střídání.

Ofenziva domácích byla i nadále bezzubá. V 66. minutě dobře přihrával do vápna Bouanga, ale Aouchichemu špatně vyšel krok a střela mu vůbec nesedla. Montpellier už ve druhém poločase nebyl aktivní, koncentroval se na ubránění výsledku a to mu také vyšlo. Ze Saint-Étienne si veze všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele