23. kolo
03.02.2021 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Oslavy hráčů Saint-Étienne (© AFP)

Nantes opět nevyhrálo, ze Saint-Étienne ale veze bod

FC Nantes prodloužilo svoje čekání na vítězství, když jenom remizovalo na půdě Saint-Étienne 1:1. Svěřenci Ryamonda Doménecha sice vedli, ale výsledek neudrželi. Na gól Kola Muaniho z prvního poločasu odpověděl po změně stran Camara.

V krizi se zmítající FC Nantes zase nevyhrálo, ale nutno říci, že bod ze Saint-Étienne asi bude mít svou váhu.

Nantes bylo v prvním poločase odhodlanější a určitě nebezpečnější. Po dvacet minutách si šikovně navedl balón na pravačku Moses Simon, ovšem jeho ránu Moulin vyrazil. O několik minut později museli Les Verts poprvé střídat a zraněného Debuchyho nahradil Douath. Vůbec první šance Saint-Étienne přišla ve 34. minutě, ale gólman Lafont fantasticky vychytal zakončujícího Camaru. Domácí to muselo mrzet, neboť hned vzápětí šlo Nantes do vedení. Randal Kolo Muani využil vynikající přihrávky Fábia a Moulin už nedokázal reagovat. Svěřenci trenéra Dómenecha mohli ještě zvýšit náskok, ale Kolo Muani v další možnosti neuspěl.

Saint-Étienne prohrálo první poločas 0:1 a o přestávce s tím muselo něco udělat. Claude Puel proto neváhal a sáhnul k dalšímu střídání. Ofenzívu měli rozhýbat Modeste a Hamouma. Aktivita Les Verts se skutečně zvýšila a výsledkem bylo v 56. minutě vyrovnání. Mahdi Camara zůstal na malém vápně trestuhodně sám a propadlý balón bez problému poslal do sítě - 1:1.

Hra se vyrovnávací brankou výrazně rozpumpovala a následně bylo k vidění několik dobrých šancí. Ludovic Blas stříhal nůžkami těsně vedle a Modeste z malého vápna hlavičkoval mimo tři tyče. Modesteho hlavička byla bohužel jedno z posledních šancí zápasu, ve kterém už žádná další branka nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele