31. kolo
04.04.2021 13:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Stéphane Bahoken (© AFP)

Montpellier opět zaváhal, z Angers veze pouze bod

Svěřenci Michela Der Zakariana se nijak netají tím, že by rádi ukořistili pozici zaručující evropské poháry. Evidentně to bude ještě tuhý boj, protože na mezinárodní zápasy si dělá zálusk vícero mužstev. Nedělní remíza je každopádně pro Montpellier v tomto boji jasnou ztrátou. Šanci má pořád i Angers, nicméně v jeho případě by se jednalo o velké překvapení.

Během úvodní dvacetiminutovky rozhodně nešla upřít hráčům snaha, nicméně první pozoruhodnější pokus se uskutečnil až tři minutky po jejím vypršení. Domácí Souleyman Doumbia našel v ideální pozici kolegu Ibrahima Amadoua, jehož volej nebyl přesný. Ten samý hráč se dostal k přízemní střele i osm minut poté, nicméně Jonas Omlin vyrážel do bezpečí.

Ve 37. minutě se díky spolupráci s Pierrickem Capellem dostal k zakončení Antonin Bobichon, avšak nakonec balon skončil těsně vedle. Hráči Montpellieru se během úvodního dějství rozhodně nepouštěli do žádných větších akcí. Jenže to se změnilo necelých 120 sekund po změně stran. Centr Juniora Sambii z pravé strany prodloužil jeden z obránců na zadní tyč, kde číhal Stephy Mavididi, na jehož hlavičku byl Paul Bernardoni krátký - 0:1.

V 58. minutě se snažil vyrovnat Angelo Fulgini, nicméně si nepotykal s přesností. Za dalších deset minut se zatoužil prosadit Andy Delort. Tentokrát mu však nebylo přáno. Bývalý útočník Caen šel v minutě dvaasedmdesáté sám na gólmana. Svoji šanci však totálně zazdil, neboť ke škodě jihofrancouzského celku přestřelil zařízení.

Mrzet ho to mohlo dvojnásob, protože hned po rozehrávce chyboval na hranici vlastní šestnáctky Hilton a číhající Stéphane Bahoken byl u míče o něco dříve než Jonas Omlin - 1:1. Potom neprostřelil muže v rukavicích Stephy Mavididi a Gaëtan Laborde cílil jenom do boční sítě. V samotném závěru to ještě zkusil Bahoken, ale podruhé už hostující jedničku nepřekonal.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele