19. kolo
21.12.2019 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Pátou výhru Rennes v řadě vystřelil Niang

Rozjeté Stade Rennes nedokázalo v Roazhon Parku zastavit ani Bordeaux a domácí po výhře 1:0 prodloužili svojí sérii výher už na pět zápasů. Rennes má skvělou formu a před Štědrým dnem se posunulo už na třetí místo.

Hosté nezačali špatně, vysokým napadáním způsobovali hře Rennes problémy a to si první střeleckou možnost vytvořilo po dvaceti minutách, ale Siliki poslal balón jen do Costila. V ještě větší příležitosti se ocitl Mbaye Niang a Costil tentokrát musel předvést pohotový zákrok. Šance Rennes postupně přibývaly, ale stav zůstával nadále bezbrankový a to i po takřka gólové hlavičce Bourigeauda, kterou odvracel před brankovou čarou jeden z obránců Girondins.

Druhý poločas začali o trochu lépe hosté a solidní možnost zaskočit Rennes odmítl Benito, který v dobré šanci přestřelil. Na druhé straně se totéž povedlo i Niangovi. A příležitosti Rennes zase začaly přibývat a Benoit Costil byl v jednom ohni. Nadvakrát zlikvidoval Damiena Da Silvu i Silikiho a v 78. minutě zkoušel neúspěšně obstřelit Costila i Flavien Tait.

Domácí bušili na vrata a ta se otevřela osm minut před koncem. Del Castillo stihl dát balón pod sebe a Mbaye Niang jen nastavil kopačku a uklidil balón do sítě. Bordeaux vrhlo všechny síly do útoku a výsledkem byla jen střela Kalua, kterou Mendy vyrazil. Stade Rennes nejtěsnější vedení uhájilo a získalo už pátou ligovou výhru v řadě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele