6. kolo
21.09.2019 17:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Tři červené karty, dva góly. Marseille vydřela doma bod

Ale že to na jihu Francie byla pestrá podívaná. Dva góly Andyho Delorta nebyly uznány a po vypršení devadesáti minut byly k vidění hned tři červené karty! To se nestává každý víkend. Marseille každopádně nakonec remizovala s Montpellierem 1:1.

Pro Marseille nezačal zápas nejlépe. Už v 5. minutě se zranil obránce Álvaro González a na jeho místo přišel Duje Ćaleta-Car. V 9. minutě střílel Valére Germain a Geronimo Rulli se musel vyznamenat. Jedenáctá minuta přinesla centr Jordana Ferriho a přesnou hlavičku Delorta, kterou sudí Delerue nemohl uznat kvůli ofsajdu.

V 17. minutě byla situace pro Montpellier veselejší. Florent Mollet snadno obehrál na pravém křídle protihráče a jeho přízemní centr na malé vápno si srazil do vlastní sítě nešťastník Bouna Sarr - 0:1.

Tým portugalského kouče Andrého Villase-Boase pak převzal iniciativu a za aktivitu byl málem odměněn v osmadvacáté minutě, kdy tečovanému pokusu Morgana Sansona scházely centimetry.

Do konce úvodního dějství to ještě zkusil levačkou Darío Benedetto a po něm na opačném konci hřiště chyběl kousíček Delortovi. Ten samý fotbalista se hodně rozčiloval sedm minut po startu druhé pětačtyřicetiminutovky, neboť rozhodčí po poradě s videem neuznal jeho další přesný zásah. Díky tomu domácí nadále zůstávali ve hře.

Srovnání se dočkali patnáct minut před vypršením řádné hrací doby. Radonjićova přihrávka šťastně propadla k Germainovi, jehož skákavá střela byla mimo Rulliho dosah - 1:1.

Dimitri Payet a Valentin Rongier argentinského brankáře ovšem překonat nedokázali, takže duel skončil nerozhodně. V nastaveném čase neměl sudí pochopení pro vzniklou potyčku, po které museli o něco dříve do šaten Ferri s Kamarou. O dvě minutky později přibrzdil Payet nestárnoucího Hiltona a právem uviděl žlutou kartu. Sám byl ovšem jiného názoru, takže se barva záhy po jeho protestech proměnila na červenou.

Remíza posouvá OM v neúplné tabulce na třetí příčku, kterou bude nutné potvrdit či vylepšit za týden proti Dijonu. Dvanáctý MHSC se doma střetne s Nîmes Olympique.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další kurz , který neodpovídá. Zdá se mě , že to bude week plný výmrdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fav. neProhrál, za mě ok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele