12. kolo
15.01.2020 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Nîmes druhou výhru v řadě nepřidalo, podlehlo těsně Rennes

Fotbalisté Nîmes Olympique nenavázali na víkendovou výhru nad Remeší a doma tentokrát nejtěsnějším způsobem prohráli. O jediný gól se postaral po hodině hry Adrien Hunou.

Zatímco Nîmes v minulém kole vyhrálo, Rennes doma padlo s Marseille a ztracené body chtělo vyválčit zpět. Hostům šlo ještě o upevnění stávající třetí příčky, na kterou se tlačí i další celky.

Nic podstatného začátek zápasu nepřinesl, Nîmes bylo o něco aktivnější na balónu, ale s první vážnější příležitostí přispěchali až hosté a to po půlhodině hry. Mbaye Niang si na hranici šestnáctky udělal prostor ke střele, ovšem zařízení přestřelil. Bohužel šlo o jediný výrazný moment prvního poločasu, který byl jinak pro diváky velmi nezáživný.

Stade Rennes ve druhém poločase postupně převážilo držení balónu na svojí stranu a v 64. minutě se ujalo vedení. Pablo Martínez nešťastně nedokázal odvrátit pas za obranu, tím spíš že ho prodloužil přímo za sebe a Adrien Hunou rovnou z první nedal Bernardonimu žádnou šanci.

Crocodiles měli ještě spoustu času na vyrovnání, ale vlastně po celý zápas si nedokázali vytvořit byť jen jedinou slušnou gólovku. Rennes předvedlo velmi dobrý taktický výkon a z Nîmes si odváží tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele