2. kolo
17.08.2019 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Zápas mezi Bordeaux a Montpellierem vítěze nepoznal

Na tento duel bude určitě rád vzpomínat mladý Angličan Josh Maja. Přišel totiž z lavičky, aby zachránil svému klubu alespoň bod za remízu 1:1.

La Paillade sesbírali v minulém ročníku o osmnáct bodů více než Les Girondins a v tomto vzájemném klání se o slovo jako první přihlásili Jordan Ferri a Gaëtan Laborde. Benoît Costil byl pozorný, což mu vydrželo do dvaadvacáté minuty. Tehdy totiž střihnul Andy Delort nůžkami, čímž zužitkoval Labordeho centr z pravé strany, jemuž předcházela velmi pohledná akce - 0:1.

V jednatřicáté minutě mohlo být vyrovnáno nebýt výborného čtení hry v podání brankáře Geronima Rulliho, který ve Francii hostuje ze španělského San Sebastianu. Pobídka Nicolase De Prévilla pro Samuela Kaloua rozhodně nebyla marná, nicméně včasné vyběhnutí zažehnalo jakékoliv potencionální nebezpečí.

Nevýrazný Toma Bašić o poločase dohrál a na jeho místo přišel zmíněný Josh Maja, který do města nad řekou Garonnou zamířil ze Sunderlandu. V pětašedesáté minutě mu přihrával Laurent Koscielny, který se v Ligue 1 představil po nějakých devíti rokách, nicméně dvacetiletý rodák z Lewishamu se teprve zastřeloval.

Za čtyři minuty už byl po Hiltonově chybě úspěšnější - 1:1. Přeci jen brazilský kapitán už v jednačtyřiceti není nejmladší ... Pablo potom hlavičkoval těsně vedle a Souleymane Camara se sice v osmaosmdesáté minutě prosadil, nicméně v době, kdy přebíral balon, stál v ofsajdovém postavení, takže na nerozhodném výsledku se už nic nezměnilo.

Bordeaux po čtyřzápasové pauze v prostředí domácího Matmut Atlantique bodovalo. Za týden pocestují svěřenci Paula Souzy do Dijonu. Montpellier oproti tomu přivítá na Stade de la Mosson rozjetý Olympique Lyon, který má ze svou odehraných střetnutí úctyhodné skóre 9:0. A Moussa Dembélé s Memphisem po neúplném druhém kole vévodí tabulce střelců.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele