16. kolo
04.12.2019 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Rennes zvládlo další zápas, v Métách rozhodl Adrien Hunou.

Hráči Stade Rennes dosáhli v Métách na čtvrté vítězství z posledních pěti kol. Utkání na Municipal Saint-Symphorien rozhodl jedinou brankou Adrien Hunou.

Méty si možná prohrát nezasloužily, v utkání měly větší převahu, jenomže efektivita v zakončení byla žalostná a toho Rennes beze zbytku využilo.

Domácí měli poprvé možnost prověřit brankáře Mendyho ve třetí minutě, kdy po nacvičeném signálu pálil jen do protihráče Fofana. Mnohem nebezpečnější byl až průnik Delaineho, jehož následný pokus už musel tlumit v rukavicích Mendy. Rennes čekalo na první velkou příležitost poměrně dlouho a když už se jí konečně dočkalo, rázem to znamenalo změnu skóre. Ve 39. minutě dostal dlouhou přihrávku do strany De Castillo a jeho vrácený centr před brankáře zasáhl úspěšně hlavou Adrien Hunou! Ještě do poločasu mohli hosté zvýšit, Raphinha byl dokonce sám před brankáře Oukidjou, ale obrana ho dokázala včas zneutralizovat.

Na začátku druhého poločasu bylo opět lepší Rennes, ale druhý gól se nepodařilo vstřelit. Hunou nejprve svůj samostatný postup nezvládl a krátce nato střílel vedle. Méty se postupem času opravdu snažily o vyrovnání, ale nebylo jim přáno. Diallo mířil vedle a Morelovu ránu obrana zablokovala. V 89. minutě už neměl dostatečnou rychlost při samostatném průniku Diallo a tím byly veškeré šance domácích vyčerpány.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele