7. kolo
24.09.2019 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Utkání mezi Dijonem a Marseille branku nenabídlo

Marseille sice v Dijonu prodloužila svojí neporazitelnost, ale konečná remíza 0:0 je pro jihofrancouzský celek málo. Zápas na stadionu Gastona Gérarda nakonec žádnou branku nepřinesl a dokonce i brankových příležitostí bylo poskrovnu.

Olympique Marseille porazil Dijon ve čtyřech zápasech v řadě a i tentokrát byl favoritem. Dijonu se v úvodu Ligue 1 vůbec nedaří a ze všech účastníků je na tom nejhůře.

I proto bylo mírným překvapením, když domácí zahájili utkání lépe a jako první si vytvořili nebezpečnou příležitost. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Traoré, ale naštěstí pro Marseille trefil jen Mandandovu náruč. Hosté vyrovnali hru až po půlhodině do té doby nezáživného duelu a tou dobou si vytvořili velkou gólovku. Sarr šikovně prostrčil balón na Benedetta, který z malého vápna poslal balón hodně nad branku. Po hříchu to byla opravdu jedna z mála šancí.

A druhý poločas na nudné podívané prakticky nic nezměnil. V 54. minutě byl sice Dijon blízko vedoucímu gólu, ale Mandandu tentokrát po standardní situaci zachránila tyčka! Další menší příležitosti přišly až čtvrthodinu před koncem, a to na obou stranách. Nejprve vychytal Mandanda Mavididiho a na druhém konci hřiště si Radonjić neporadil s Gomisem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele