19. kolo
21.12.2019 20:45 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Méty v nastavení srovnaly a z Dijonu vezou bod

Záchranářský duel mezi Dijonem a Métami vítěze nepoznal. Méty sice dlouho tahaly za kratší konec, jenomže v nastavení se jim podařilo i v deseti lidech vyrovnat a zařídit konečnou dělbu bodů. Diváci na stadionu Gastona Gérarda nakonec viděli krásné čtyři branky.

Šlo o ryze záchranářský duel. Dijon i Méty se pohybují až ve druhé polovině tabulky, navíc těsně nad sestupem. Vyrovnané utkání odstartovali prvním gólem hosté, Habib Diallo se v náběhu za obranu zbavil svého strážce, udělal kličku brankáři a do prázdné branky zakončil. Méty se z vedení radovaly pouhé čtyři minuty, protože pak se po zpackaném přímáku (byla trefena zeď) opřel do balónu Romain Amalftano a nechytatelnou dělovkou k tyči srovnal na 1:1.

Domácí pak dokonce otočili výsledek, když pět minut před koncem v pádu zakončil Mama Baldé. Spokojenější byli o poločase hráči Dijonu, ale bylo zřejmé, že se Méty nebudou chtít s výsledkem spokojit.

Jenomže po přestávce přišla komplikace. Sunzu těsně před pokutovým územím fauloval Baldého a sudí ukázal hostujícímu hráči rovnou červenou kartu. Domácí toho ale nedokázali využít ke vstřelení třetího gólu a sami naopak o výhru v nastavení přišli. Métám se povedla před šestnáctkou kombinace a Habib Maïga nekompromisní ranou srovnal na 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele