24. kolo
10.02.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Zasloužený bod pro oba, Toulouse s Remeší remizovalo

Remeši se na Toulouse dlouhodobě příliš nedaří, prohrála s ním čtyřikrát z posledních pěti případů, tentokráte ovšem nebyla úplně daleko od plného bodového zisku. Rozhodně prahnula po pomstě po nedávném vyřazení z Coupe de France právě od tohoto soupeře, nakonec si však připsala na své konto svůj letošní nejčastější výsledek. Tedy konečnou plichtu.

Jako první se osmělili hosté po čtvrthodině hry, Cafaro si za hranicí pokutového území narovnal míč na pravačku, s jeho slabým přízemním pokusem ale neměl brankář Reynet sebemenší potíže. Na druhé straně po narážečce s Leyou vypálil z dálky velmi slušně Durmaz, nicméně balón po jeho zakončení skončil těsně nad břevnem.

Změnu skóre ještě mohl přinést závěr prvního poločasu, to si ve snaze ubránit standardní situaci vsítil málem vlastní gól domácí stoper Šodži, naštěstí pro něj však balón zamířil vedle brány. V 54. minutě Remeš přece jenom gólově udeřila, Cafaro pláchl všem svým protihráčům na levé straně a Oudin po jeho přihrávce pohotově zacílil.

Náskok svého týmu mohl navýšit střídající Dia, který byl od svého střídání na hřišti jen několik desítek vteřin, pronikl za soupeřovu obranu, obehrál Reyneta, jenže se střelbou do prázdné brány trestuhodně váhal, a tak zpátky přispěchal obránce Jullien, který jeho příležitost zastavil. Tohle neproměnění se hostům následně šeredně vymstilo.

TFC totiž v 81. minutě vyrovnal. A byla to parádní trefa, o jakou se postaral šikovný Gradel. Jemným obloučkem ho našel v šestnáctce Manu García, následovalo elegantní zpracování míče na prsa a dělovka z voleje, která skončila přesně v šibenici. Domácí ještě mohli skórovat v nastavení díky Sanogovi, reflexivně ho ale vychytal gólman Mendy.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele