20. kolo
13.01.2019 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Štrasburk znovu vyhrál, v Toulouse rozhodl Ibrahima Sissoko

Štrasburk potvrdil, že má v současné chvíli velmi dobrou formu, a pokud do jeho statistik započítáme i výsledky z podzimu napříč všemi soutěžemi, vyhrál už počtvrté v řadě. V Toulouse bylo skóre ještě před změnou stran vyrovnané, po přestávce však rozhodl o třech bodech pro hosty Ibrahima Sissoko. Domácí se svým soupeřem padli už popáté během posledních sedmi vzájemných zápasů.

TFC mohl ve 13. minutě potrestat velkou chybu obránce Laly, který mizerně odvracel míč z pokutového území, balónu se tak chopil Issiaga Sylla, ten ale z vyložené pozice mířil jen do boční sítě. Naopak na druhé straně alsaský celek poprvé udeřil. Ajorque krásně zakombinoval s Thomassonem a po narážečce s ním zamířil mezi nohy gólmana Reyneta.

Domácí se dočkali vyrovnání ve 29. minutě, a to díky proměněné penaltě. Martin totiž lehce zezadu drcl do Gradela, možná spornější situaci rozhodčí Ben El Hadj vyhodnotil jako pokutový kop, toho se ujal Sanogo, jenž zamířil do protipohybu brankáře Selse chytře doprostřed brány. Další, a zároveň také jediná změna průběžného stavu, přišla na řadu v 64. minutě.

V 51. minutě mohl znovu skórovat Ajorque, avšak Reynet si s jeho zakončením dokázal poradit, v 62. minutě naopak mohl Toulouse poslat do vedení Moreira, nicméně Sels byl mužem na svém místě. Jen o pár chvil později pak Štrasburk využil rohový kop, Liénard poslal centr z rohového čtvrtkruhu na hranici brankového území, odkud Sissoko hlavou překonal váhajícího Reyneta.

Svěřenci trenéra Alaina Casanovy se na další vyrovnání již nezmohli. Hosté vzadu působili velmi kompaktně, a snad jen v 75. minutě ohrožoval jejich branku střídající Sangaré, leč o kousek zamířil těsně mimo ní. Šest minut před koncem mohl Le Racing definitivně rozhodnout o svém vítězství, při chuti byl totiž Thomasson, nicméně jeho pokus se mezi tři tyče nakonec nevešel.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, sports.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele